Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Steven Gerrard: « Ήμασταν σχεδόν τέλειοι! »

Steven Gerrard: « Ήμασταν σχεδόν τέλειοι! »

«Σχεδόν τέλεια» χαρακτήρισε την εμφάνιση της ομάδας U18 της Liverpool o Steven Gerrard, μετά την νίκη της επί της Blackburn με 6-1! Ο προπονητής των μικρών Reds εκθείασε την ομάδα του για την πρώτη νίκη στο 2018,η οποία συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση και η οποία τους διατήρησε στην πρώτη θέση του βόρειου ομίλου του πρωταθλήματος.

«Ήταν σχεδόν τέλειο» είπε ο Gerrard. «Πάντα ψάχνω την τελειότητα από τα παιδιά. Η εμφάνιση ήταν τέλεια αλλά δεχτήκαμε ένα απρόσεκτο γκολ και σαν προπονητής πάντα ψάχνεις σημεία βελτίωσης της ομάδας, οπότε προχωρόντας πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε εύκολα γκολ στον αντίπαλο.»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη σπουδαιότερη νίκη της σεζόν δήλωσε ο coach Gerrard
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη δήλωσε ο coach Gerrard

«Όταν είχαμε κατοχή πασάραμε την μπάλα εξαιρετικά. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν ότι όταν κάναμε λάθος ήμασταν πολύ καλοί στο να το διορθώσουμε και είμαι σίγουρος ότι αν ρωτήσει κανείς του παίκτες της Blackburn θα απαντήσουν ότι ήταν δύσκολο 90λεπτο για εκείνους γιατί ήμασταν απλά πολύ καλοί.»

«Βρεθήκαμε 2-0 μπροστά στο σκορ και ήταν μία ονειρεμένη αρχή» συνέχισε. «Σαν προπονητής ξέρεις πάντα ότι τα πρώτα 15-20 λεπτά θα είναι δύσκολα, ειδικά σε παιχνίδι μετά τα Χριστούγεννα. Αλλά η νοοτροπία των παιδιών και ο χαρακτήρας τους ήταν τέλειος και επιβραβευτήκαμε για αυτό. Τώρα πάμε στην Tottenham με ψυχολογία και το καλό που τους θέλουμε να είναι έτοιμοι για μία καλή ομάδα της Liverpool, μιας και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα πάμε εκεί και θα αποδώσουμε» κατέληξε ο Stevie G.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com