Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > BREAKING: Προ των πυλών της εξόδου ο Coutinho;

BREAKING: Προ των πυλών της εξόδου ο Coutinho;

Πιθανή η επιστροφή του Coutinho, το φετινό καλοκαίρι.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως αποτελεί η μεταγραφή του Philippe Coutinho στην Barcelona. Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις αλλά και το ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος μέσος των Reds θα αποτελέσεις σύντομα παρελθόν από τον σύλλογο, για να πάει στην Ισπανία και την Βαρκελώνη.

Αρχικά ήρθαν τα δημοσιεύματα της Daily Mail, στη συνέχεια το… αγαπητό twitter και τέλος ο Guillem Balague. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mail,η Liverpool ταξιδεύει στο Dubai αυτές τις ημέρες για ένα μίνι training camp σε ζεστό καιρό με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται εκτός της αποστολής του Jurgen Klopp. Στοιχείο 1. Στοιχείο 2, κάμποσες μαρτυρίες χρηστών του Twitter και κατοίκων Liverpool ότι οι φανέλες του Coutinho απομακρύνονται από το κατάστημα της ομάδας και κάπου εκεί έρχεται και το στοιχείο 3.

Σκέφτεται το μέλλον του ο Coutinho.

Ο Guillem Balague σε tweet του αναφέρει πως θεωρεί την μεταγραφή Coutinho στην Barcelona «πρακτικά ολοκληρωμένη» και περιμένει ανακοινώσεις πολύ σύντομα.  Θυμίζουμε ότι ο Balague ήταν ένας από τους ελάχιστους δημοσιογράφους που επέμεναν το καλοκαίρι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Coutinho, κάτι που κάνει την τωρινή στάση του ενδεικτική του τι μέλλει γεννέσθαι. Σε συνδυασμό με την σιγή ιχθύος που κράτησε η ομάδα τις τελευταίες ημέρες, πάλι σε αντίθεση με το καλοκαίρι, οι κουκίδες ενώνονται προς την συγκεκριμένη εξέλιξη. Αναμένουμε νεότερα και επίσης, σε τέτοια περίπτωση, αναμένουμε και την μεταγραφική ρελάνς των Reds για τον αντικαταστάτη του Philippe.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com