Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αντιμέτωπος με τιμωρία από την FA ο Firmino

Αντιμέτωπος με τιμωρία από την FA ο Firmino

Firmino

Μπορεί να βρεθεί μπλεγμένος για το χθεσινό περιστατικό με τον Holgate ο Roberto Firmino, καθώς ο τσαμπουκάς του δεν πέρασε απαρατήρητος από την FA.

Η Αγγλική Ομοσπονδία με ανακοίνωση που εξέδωσε προ ολίγου, με την οποία αναφέρει ότι ο διαιτητής της χθεσινής αναμέτρησης, Bobby Madley, έκανε αναφορά για το περιστατικό του 40ού λεπτού και η ομοσπονδία θα προχωρήσει σε περαιτέρω διερεύνηση του θέματος. Η αναφορά για το περιστατικό αναμένεται να έγινε από τον αμυντικό της Everton, Mason Holgate, και τους ανθρώπους της Everton προς τον Roberto Firmino.

Πάντως, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η Liverpool εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διατίθεται να συνεργαστεί πλήρως επί του θέματος. Από την πλευρά του παίκτη, ο  ίδιος δεν ρωτήθηκε για το περιστατικό μετά από το τέλος του αγώνα, αλλά είναι έτοιμος να βγάλει ανακοίνωση αν του ζητηθεί από την FA.

O Firmino στην εξέδρα μετά από το σπρώξιμο του Holgate.
O Firmino στην εξέδρα μετά από το σπρώξιμο του Holgate.

Μιλάμε για την φάση του 40ού λεπτού, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, όπου ο Holgate πέταξε τον Firmino στην εξέδρα εκτός φάσης, με τον Βραζιλιάνο να σηκώνεται και να κατευθύνεται επιθετικά στον αμυντικό της Everton. Ωστόσο, οφείλουμε να κρατήσουμε δύο γεγονότα.

  1. Ο Holgate όχι μόνο δεν τιμωρείται για χτύπημα εκτός φάσης – φάση που σήκωνε αποβολή – αλλά διαφεύγει του πειθαρχικού ελέγχου της FA.
  2. O αμυντικός της Everton κατά μεγάλη πιθανότητα κατηγόρησε τον Βραζιλιάνο για ρατσιστική επίθεση, καθώς ο Roberto φέρεται να τον αποκάλεσε «negrito», όμως υπάρχουν δύο λάθη: Πρώτον, το negrito είναι ισπανική λέξη, ενώ ο Roberto μιλάει πορτογαλικά, ως Βραζιλιάνος. Και δεύτερον, από όσα πιάνει η τηλεόραση, ο Firmino φαίνεται να του λέει «Είσαι τρελός; Είσαι τρελός; Π…. γιε», κατά την μετάφραση συνάδελφου της συντακτικής ομάδας που μιλάει πορτογαλικά. Άρα, το παραμύθι δεν έχει δράκο για τον νεαρό αμυντικό.

Οι δύο προπονητές δήλωσαν άγνοια για το περιστατικό μετά το τέλος του παιχνιδιού. Αναμένουμε την ετυμηγορία της FA.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com