Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαψεύδει για Can η Liverpool

Διαψεύδει για Can η Liverpool

O Emre Can ίσως να ψάχνει και το μέλλον του..

Το μέλλον του Emre Can παραμένει στον «αέρα», καθώς οι διαπραγματεύσεις με την Liverpool δεν έχουν ευδοκιμήσει. Ο Γερμανός μέσος, που μπορεί εδώ και λίγες ημέρες να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, βρίσκεται σε επαφή με την Juventus, η οποία θέλει να αποσπάσει την υπογραφή του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Sky Italia, o Can συμφώνησε με τους πρωταθλητές Ιταλίας, κάτι που διαψεύδει η πλευρά των Reds. Ο Jurgen Klopp δήλωσε πως δεν υπάρχει κάποιο νεότερο στην υπόθεση του 23χρονου μέσου, και πως η Liverpool θα προσπαθήσει εκ νέου να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Klopp εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο Can θα δώσει το 100% για την Liverpool ως το τέλος της σεζόν, ανεξάρτητα με το αν θα παραμείνει στο Anfield.

Ο Can αποτελεί σημαντικό μέλος της ομάδας
Ο Can αποτελεί σημαντικό μέλος της ομάδας

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι διαπραγματεύσεις έχουν «κολλήσει» στο γεγονός πως ο Emre ζητά ρήτρα στο συμβόλαιό του, ύψους 90 εκατ. ευρώ. Ο εν λόγω όρος δεν γίνεται δεκτός από την διοίκηση της Liverpool, κι ενώ οι υπόλοιπες λεπτομέρειες έχουν συμφωνηθεί.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com