Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Dani Ceballos ως υποψήφιος αντι-Coutinho;

Dani Ceballos ως υποψήφιος αντι-Coutinho;

O Ceballos στο στόχαστρο της Liverpool;

Με τα τωρινά δεδομένα, αργά ή γρήγορα η Liverpool φαίνεται πως θα κληθεί να πει αντίο στον Philippe Coutinho. Όπως είναι λογικό, με τον Βραζιλιάνο με το ένα πόδι εκτός Anfield, είτε τώρα είτε το καλοκαίρι, στο Merseyside καλούνται να οργνώσουν άμεσα την διάδοχη κατάσταση. Αυτό δίνει βέβαια πάτημα σε κάθε λογής μέσα να βγάζουν νέα ονόματα στη φόρα, και ένα τέτοιο είναι του Dani Ceballos.

O Ισπανός μέσος της Real Μαδρίτης είναι παραγκωνισμένος από τον Zinedine Zidane, καθώς λέγεται πως  η μεταγραφή του έγινε χωρίς τη συγκατάθεσή του, και γι’αυτό μετά από μόλις λίγους μήνες στην Ισπανική πρωτεύουσα, ο παίκτης κοιτάζει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ψάχνοντας μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από τα 6 παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την Ισπανική «Diario Gol» έρχεται η Liverpool.

O παίκτης μπορεί να παίξει τόσο πιο πίσω στο κέντρο όσο και στη θέση που παίζει ο Philippe Coutinho φέτος στους Reds, επομένως αυτόματα γίνεται ένας παίκτης που θα μπορούσε δυνητικά να είναι η απάντηση σε αυτά που ψάχνει ο Jurgen Klopp ως διάδοχη κατάσταση. Ο Ceballos είναι μόλις στα 21 του, έχει τεράστιο ταλέντο και εξαιρετικές ικανότητες ως δημιουργός αλλά και ως εκτελεστής, κάτι που έδειξε στην Real Betis την περασμένη σεζόν, ενώ φέρει πρόσφατα ως παράσημο τον τίτλο του MVP του Euro U-21, στο οποίο η εθνική ομάδα της Ισπανίας έφτασε μέχρι τον τελικό.

ceballos

Ταιριάζει στο προφίλ της θέσης, στο προφίλ των παικτών που αρέσουν στον Klopp γενικότερα – νέοι και με υψηλό ταβάνι – όμως με τον Thomas Lemar να μονωπολεί το ενδιαφέρον του κόκκινου ρεπορτάζ, για την ώρα φαίνεται δύσκολο να δούμε άλλον παίκτη στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των Reds ως αντί-Coutinho. Βέβαια αν είναι κάτι η ποδοσφαιρική αγορά, τότε αυτό είναι ότι είναι ρευστή.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com