Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Τον Ιούλιο στην Liverpool ο Naby Keita

Τον Ιούλιο στην Liverpool ο Naby Keita

Μήπως ο Keita έρθει τον Γενάρη τελικά;

Ο γενικός διευθυντής της Leipzig, Oliver Mintzalaff αναφέρει πως η Liverpool θα πρέπει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για τον Naby Keita.

Η Leipzig, είχε κάνει δεκτή την πρόταση της Liverpool για τον Keita το περασμένο καλοκαίρι, με το κόστος της μετεγγραφής του να φτάνει 55 εκατομμύρια λίρες.

Ο άσσος από την Γουινέα, θα ενσωματωθεί με τους Reds, την 1η Ιουλίου.Υπήρχαν και σενάρια για πιθανή μετακόμιση του Keita στο Λίβερπουλ από τώρα, αλλά ο Mintzalaff, ανέφερε πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.

Πολύ σημαντικός για την Leipzig ο Keita.
Πολύ σημαντικός για την Leipzig ο Keita.

«Ούτε ο Naby, ούτε ο μάνατζερ του κάνανε πρόταση για να φύγουν τον χειμώνα από τον σύλλογο.Υπάρχουν συμβόλαια, τα οποία λένε ότι θα είναι παίκτης της Liverpool από την 1η Ιουλίου»

H γερμανική ομάδα είναι πέμπτη στην bundesliga και ο 22χρονος, είναι παίκτης που μπορεί να οδηγήσει την Leipzig πάλι στο Champions League.

«Δεν ανησυχώ.Το 2018, αναμένω όλους τους παίκτες να γυρίσουν έτοιμοι ψυχολογικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.Αυτό μας κάνει δυνατούς και αυτό χρειαζόμαστε για έναν πετυχημένο δεύτερο γύρο.Θέλουμε να πετύχουμε πολλά.Θέλουμε να γυρίσουμε στην Ευρώπη και το Champions League»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com