Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > (Ragnar)ok!

(Ragnar)ok!

O Ragnar Klavan στην κορυφαία του στιγμή ως παίκτης της Liverpool!

Σε ένα παιχνίδι με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φινάλε στο Turf Moor, η Liverpool πήρε δραματικό διπλό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με εξεπαφής προβολή του Ragnar Klavan και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο το 2018, παρά τις απουσίες!

Από την αρχή φαινόταν πως θα βλέπαμε ένα κλειστό και μαζεμένο παιχνίδι. Η Burnley, γνωστή για τον εξαιρετικό έλεγχο του ρυθμού των παιχνιδιών που αγωνίζεται υποδέχτηκε με την ίδια ακριβώς λογική τη Liverpool, από την οποία έλειπαν από το βασικό σχήμα μεταξύ άλλων οι Salah, Coutinho και Firmino. Έτσι και έγινε στο πρώτο ημίχρονο, οι φάσεις ήταν ελάχιστες, με μοναδικό αξιοσημείωτο απο πλευράς Reds ένα σουτ του Sadio Mane στο 32′, ο οποίος όμως έδειχνε πάλι πως δεν βρισκόταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Λίγο αργότερα ήρθε και η μοναδική απειλητική ευκαιρία των Clarets, με τον Scott Arfield να απειλεί τον Mignolet, όμως η μπάλα να περνάει ξυστά δίπλα από το δοκάρι του. Η Burnley έδειχνε διάθεση πάντως και ήταν αισθητά πιο επικίνδυνη.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο φαινόταν πως θα έχουμε μία απ’τα ίδια. Χαμηλός ρυθμός και χωρίς πολλά πολλά μέχρι το 61ο λεπτό. Εκεί ήρθε το πρώτο σημαντικό γεγονός της αναμέτρησης. Ο Mane βρέθηκε, μετά από πάσα του Arnold στην μεγάλη περιοχή, κοντρόλαρε την μπάλα και με πανέμορφο δυνατό σουτ νίκησε τον Pope και έκανε το 0-1 για τους Reds! Ο Jurgen Klopp έπρεπε να διαχειριστεί τώρα το αποτέλεσμα και η επιλογή του ήταν να βγάλει τον Sadio για να περάσει τον Bobby Firmino, ώστε να πιέσει και να βρει το γκολ που θα κλειδώσει την αναμέτρηση, όμως η Burnley ήταν αυτή που μπήκε αποφασισμένη να κάνει το 1-1.  O Simon Mignolet έβλεπε τις μπάλες να «σφυρίζουν» δίπλα από τα δοκάρια του, πρώτα με τον Defour, μετά με τον Arfield και στην συνέχεια με τον Barnes, ενώ ενδιάμεσα ο Trent Alexander Arnold ανάγκασε τον εξαιρετικό (και) απόψε Pope σε μία απίστευτη επέμβαση.

Η αλλαγή του Adam Lallana με τον James Milner έδωσε ακόμα περισσότερο χώρο στην ομάδα του Sean Dyche, η οποία στο 87ο λεπτό βρήκε το κενό που χρειαζόταν. Ο Joe Gomez έχασε τον Gudmundsson, ο οποίος κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι, ο Sam Vokes τον βρήκε με κεφαλιά και το 1-1 ήταν γεγονός. Η Liverpool γινόταν στο ίδιο έργο θεατής για άλλη μια φορά και η ιστορία μύριζε επανάληψη του περσινού πρώτου αγώνα για το 2017 με την Sunderland. Όμως λογάριαζαν χωρίς το κεντρικό δίδυμο των Klavan – Lovren! Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, το 94ο, η μπάλα φτάνει στην περιοχή του Pope, o Dejan Lovren παίρνει την πρώτη κεφαλιά και σαν από μηχανής θεός, ο Ragnar Klavan πετάγεται και σπρώχνει εξ επαφής την μπάλα στα δίχτυα του Pope, χαρίζοντας την τεράστια σημασίας νίκη με 1-2 για τη Liverpool και ξεκινώντας το 2018 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους Reds! Αυτή είναι η πρώτη νίκη σε πρωτοχρονιάτικο παιχνίδι για τους Reds μετά τον αγώνα με την Ipswich το 1994 και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, δείχνοντας χαρακτήρα και κερδίζοντας μετά από καιρό ένα παιχνίδι στα… χασομέρια του!

burnley

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com