Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στηρίζει απόλυτα τον Brewster o Klopp!

Στηρίζει απόλυτα τον Brewster o Klopp!

Αργεί ακόμα η επιστροφή του Brewster.

Ο Rhian Brewster είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα της ακαδημίας των Reds. O νεαρός Άγγλος, ο οποίος έβγαλε μάτια στο πριν ολίγων μηνών Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, στο οποίο οδήγησε την Εθνική ομάδα της Αγγλίας στην κορυφή είναι σε μία φάση στην καριέρα του που κάνει το ένα βήμα μετά το άλλο, γίνεται όλο και πιο γνωστός και αυτό τον επηρεάζει και στην εκτός γηπέδου ζωή του. Ο 17χρονος μάλιστα προσφάτως μίλησε για άσχημες εμπειρίες ρατσιστικών σχολίων που εξέλαβε από αντίπαλους οπαδούς, οι οποίες τον ενόχλησαν και τον στεναχώρησαν. Φυσικά και αυτό ήταν κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Jurgen Klopp.

O Brewster σκόραρε ΚΑΙ χθες ένα πανέμορφο γκολ για την U23

«Ο Rhian θα πάρει όλη τη στήριξη που χρειάζεται και μπορούμε να του δώσουμε» είπε ο Klopp. «Είναι ενδιαφέρον για να είμαι ειλικρινής αυτό, γιατί είμαι πολλά χρόνια στον χώρο και δεν είδα ποτέ κάτι τέτοιο, να γίνεται σε τέτοιο σημείο. Είμαι χαρούμενος που είναι αρκετά γενναίος για να κάνει ό,τι έκανε και να μιλήσει, γιατί είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως ο κόσμος έχει αυτές τις σκέψεις στο μυαλό του, είναι παρέξενο και πρέπει να σταματήσει αυτό.» σχολίασε ο Klopp για την ρατσιστική στοχοποίηση παικτών από φιλάθλους, και ιδίως παικτών που ακόμα είναι παιδιά.

«Δεν είναι μία κατάσταση που θες ένα 17χρονο παιδί να βρίσκεται και μάλλον χριεάζεται ένα 17χρονο παιδί να το φωνάξει για να προσέξουμε ότι όντως γίνεται όλη την ώρα και ότι χρειάζεται αυτός – και όλοι μας – βοήθεια για να σταματήσει» κατέληξε ο Jurgen Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com