Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Ποντάρισμα σε ειδικά στοιχήματα με γκολ στο Emirates

Liverbet : Ποντάρισμα σε ειδικά στοιχήματα με γκολ στο Emirates

Στο Emirates Stadium στρέφονται απόψε τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Arsenal και τη Liverpool να μαγνητίζει αγωνιστικά αλλά και στοιχηματικά.

Ο Mane θα ψάξει μία ακόμη παράσταση στο Emirates απόψε
Ο Mane θα ψάξει μία ακόμη παράσταση στο Emirates απόψε

Στο Bournemouth – Liverpool πληρωθήκαμε και το 2 και Over αλλά και το Over 3.5 και σήμερα πάμε σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Δεδομένο πρώτο πως μιλάμε για δύο ομάδες που αρέσκονται να παίζουν ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως συνθηκών. Δεδομένο δεύτερο πως κανείς από τους 2 αποψινούς αντιπάλους δεν θέλει να χάσει, κάτι που θα μετρήσει πολύ αν ανοίξει νωρίς το σκορ. Δεδομένο τρίτο, η Arsenal πάντα αντιμετωπίζει προβλήματα με ομάδες που ξοδεύουν πολύ ενέργεια και τρέχουν συνεχώς στην κόντρα. Δεδομένο τέταρτο, η Liverpool χρειάζεται μία μεγάλη εκτός έδρας εμφάνιση σε παιχνίδι του Big Six μετά από τις συντριβές απέναντι σε Manchester City και Tottenham.

Δύσκολα θα δούμε πάλι 7 γκολ όπως στο περυσινό παιχνίδι της πρεμιέρας ωστόσο σπάνια αυτό το παιχνίδι δεν ξεκινά από 1-1. Και η εντύπωση μας είναι πως το παιχνίδι θα έχει αρκετά γκολ. Εκεί θα πάμε και ενδεχομένως γιατί όχι από το ημίχρονο. Επίσης, θα ποντάρουμε σε γκολ του Sadio Mane. O Σενεγαλέζος μετά τη γνωστή φάση στο παιχνίδι με την Everton είχε ψυχολογικό θέμα απέναντι στη West Brom, ξεκουράστηκε απέναντι στη Bournemouth και απόψε κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει στο γήπεδο που έκανε το ντεμπούτο του με τους Reds πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό τέρμα. Γιατί όχι λοιπόν;

Πρόταση : Arsenal – Liverpool Goal και Over 3.5, 2.35 (Stoiximan)

Sadio Mane anytime scorer, 2.70 (Stoiximan)

Ρίσκο : Arsenal – Liverpool Over 1.5 goal στο ημίχρονο , 2.25 (Stoiximan)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com