Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Μίλησε για τον Chamberlain και το παιχνίδι ο Wenger

Μίλησε για τον Chamberlain και το παιχνίδι ο Wenger

Έχει ανέβει αγωνιστικά ο Chamberlain αλλά περιμένει και άλλα από εκείνον

Ο Arsene Wenger, δηλώνει πως δεν ξέρει πως θα υποδεχθούν οι φίλαθλοι της Arsenal τον Chamberlain, στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Liverpool.

Η Liverpool, αντιμετωπίζει την Arsenal σήμερα Παρασκευή στο Emirates και ο Oxlade Chamberlain επιστρέφει σε γνωστά λημέρια.

Ο Άγγλος, άφησε τους Κανονιέρηδες το καλοκαίρι και μετακόμισε στο Λίβερπουλ.Η μεταγραφή του είχε κοστίσει στους Reds 40 εκατομμύρια ευρώ.

Οι πρώτες εμφανίσεις του 24χρονου δεν ήταν πολύ καλές, αλλά πλέον έχει αρχίσει και βοηθάει με το παραπάνω την ομάδα του Jurgen Klopp.

Ο Chamberlain είχε 198 εμφανίσεις σε 6 χρόνια με την φανέλα της Arsenal.Ο Arsene Wenger όπως ήταν λογικό, μίλησε για τον πρώην παίκτη του.

Ο Chamberlain με την φανέλα της Arsenal.
Ο Chamberlain με την φανέλα της Arsenal.

«Δεν ξέρω πως θα υποδεχτεί ο κόσμος τον Alex.Ξέρει ότι τον εκτιμώ πολύ.Πρέπει όλοι οι παίκτες που έχουν παίξει σε εμάς να δέχονται τον ανάλογο σεβασμό»

«Όταν έχεις μία τόσο μεγάλη καριέρα όπως εγώ, θα κάνεις και ήττες που θα σου μείνουν στο μυαλό για μια ζωή όπως αυτή από την Liverpool στον πρώτο γύρο.Πιστεύω το ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο είναι ότι πάντα έχεις χρόνο να ετοιμαστείς για τον αγώνα.Όταν μπορείς να φτιάξεις τα πράγματα, να το κάνεις.Ας συγκεντρωθούμε και ας κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση το βράδυ της Παρασκευής»

«Δεν ανησυχώ για το κίνητρο.Κίνητρο υπάρχει.Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία και θέλουμε να κάνουμε όσο καλύτερο παιχνίδι μπορούμε.Πρέπει να παίξουμε με ταχύτητα και σωστή συμπεριφορά»

«Δεν είναι σωστό να ρίξουμε την ευθύνη για την ήττα από την Liverpool μόνο σε έναν παίκτη, όταν όλη η ομάδα έκανε κακή εμφάνιση.Μετά από τέτοια παιχνίδια σκέφτεσαι τι έκανες λάθος.Δεν γίνεται να γυρίσεις σπίτι και να πεις όλα πήγαν τέλεια όταν έχεις χάσει με τόσο μεγάλο σκορ »

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com