Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Mignolet: «Εξαιρετική η άμυνά μας, πρέπει να στηρίξουμε την επίθεση»

Mignolet: «Εξαιρετική η άμυνά μας, πρέπει να στηρίξουμε την επίθεση»

Το γκολ του Willian με το οποίο ισοφάρισε η Chelsea ήταν το τελευταίο που δέχθηκε η Liverpool από ανοιχτό παιχνίδι. Έκτοτε, οι Reds μετρούν μόλις δύο τέρματα παθητικό, και αυτά από ανύπαρκτα πέναλτι. Και ο Simon Mignolet εκθειάζει την αμυντική λειτουργία της ομάδας, αναφέροντας την στήριξη που παίρνει η επίθεση από αυτό.

«Πάει καιρός από τότε που δεχθήκαμε γκολ από ανοιχτό παιχνίδι – απέναντι στην Chelsea. Αμυνόμαστε πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, είμαστε σταθεροί. Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί και τα παιδιά μπροστά συνεχίζουν να σκοράρουν, οπότε πρέπει να συνεχίζουμε να κρατάμε το μηδέν πίσω για να είναι ευκολότερο να νικάμε».

Για την βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας μίλησε ο Mignolet
Για την βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας μίλησε ο Mignolet

Στην συνέχεια μίλησε για τις αλλαγές στην άμυνα από εκείνο το παιχνίδι με την Tottenham.

«Από το παιχνίδι με την Tottenham έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα γιατί δεν ήμασταν ευχαριστημένοι με την εμφάνισή μας εκείνη την μέρα. Κοιτάξαμε συγκεκριμένα πράγματα στην άμυνα κι έπειτα είναι η ενότητα της ομάδας. Όλοι θέλουν να βοηθούν στην άμυνα και αυτός είναι ο τρόπος που παίζουμε. Δεν είναι μόνο η τετράδα πίσω ή ο καθένας ατομικά που μπορεί να αλλάξει το πρόβλημα, αλλά η ενότητα της ομάδας και ο τρόπος που πιέζουμε ψηλά. Έχουμε δουλέψει ώστε να μην δίνουμε χώρο για αντεπίθεση στον αντίπαλο και τα πάμε πολύ καλά έως τώρα» δήλωσε ο Βέλγος πορτιέρο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com