Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Carragher: «Περισσότερο με παίκτη Championship μοιάζει ο Van Dijk»

Carragher: «Περισσότερο με παίκτη Championship μοιάζει ο Van Dijk»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Van Dijk μίλησε ο Dirk.

Το σίριαλ του καλοκαιριού φαίνεται να έχει στοιχίσει στον Virgil Van Dijk, ο οποίος βλέπει τις μετοχές του να πέφτουν με τις συνεχόμενες χλιαρές έως κακές εμφανίσεις του. Ως αποτέλεσμα, ο Ολλανδός έμεινε εκτός αποστολής για το τελευταίο παιχνίδι της Southampton απέναντι στην Chelsea. Και ο Carragher σχολίασε την τωρινή φόρμα του Virgil, συγκρίνοντάς τη με αυτή του Phillipe Coutinho.

«Μιλάμε για έναν παίκτη που κατά την γνώμη μου η Southampton πρέπει να πουλήσει, καθώς το να τον κρατήσει δεν την ωφέλησε. Δεν έχει καλά αποτελέσματα και χρειάζεται ενίσχυση. Οπότε αν τον πουλήσει με 50-60 εκατομμύρια λίρες ή όσο μπορέσει, ίσως την βοηθήσει, διότι αυτή τη στιγμή δεν την βοηθάει» είπε στην αρχή, ενώ συνέχισε κάνοντας την σύγκριση και μιλώντας σκληρά για τον Ολλανδό.

Πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του ο Van Dijk σύμφωνα με τον Carragher.
Πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του ο Van Dijk σύμφωνα με τον Carragher.

«Η διαφορά, για παράδειγμα, με τον Phillipe Coutinho, είναι ότι ο Βραζιλιάνος παίζει τόσο καλά που ίσως ανεβάζει την αξία του. Δεν ξέρω αν η δική του (σ.σ. εννοεί του Van Dijk) πέφτει, είτε παραμείνει στην Southampton μέχρι το τέλος της χρονιάς, για να κρατήσει το ενδιαφέρον των ομάδων, είτε φύγει τον Γενάρη. Μπορεί να παίξει στο Champions League τον Φεβρουάριο, όμως αυτή τη στιγμή θυμίζει περισσότερο παίκτη Championship παρά Champions League» ανέφερε ο πρώην αμυντικός των Reds.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com