Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Μετ΄εμποδίων η κάθοδος των Scousers στο Λονδίνο

Μετ΄εμποδίων η κάθοδος των Scousers στο Λονδίνο

Το παιχνίδι της Liverpool με την Arsenal την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να προκαλέσει δυσκολίες στους Scousers που σκοπεύουν να ακολουθήσουν την ομάδα. Και ο πονοκέφαλος αφορά άπαντες.

Αναφορικά με όσους σκοπεύουν να κατέβουν στην πρωτεύουσα με τρένο, οι εργαζόμενοι της Virgin Trains θα βρίσκονται σε απεργία, που σημαίνει ότι η εταιρία θα πραγματοποιεί περιορισμένα δρομολόγια κατά την διάρκεια της ημέρας. Για όσους θέλουν να πάνε στο γήπεδο με αμάξι, θα εκτελούνται έργα στους δρόμους γύρω από το Emirates.

Δυσκολίες για τους Scousers που θα κατέβουν στο Λονδίνο
Δυσκολίες για τους Scousers που θα κατέβουν στο Λονδίνο

Η Liverpool έχει πάρει 3,000 εισιτήρια για της ανάγκες των οπαδών της για το παιχνίδι και τα παραπάνω προβλήματα την ώθησαν να βγάλει ανακοίνωση με την οποία προτρέπει τους οπαδούς της που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο να φτάσουν νωρίς στο γήπεδο. Επίσης, πήρε την πρωτοβουλία, ύστερα από προτροπές οπαδών, να βάλει λεωφορεία για την διευκόλυνση των φιλάθλων της, με το αντίτιμο των 10 λιρών ανά άτομο να πηγαίνει στο North Liverpool Foodbank για την υποστήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές μέρες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com