Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και η Dortmund στο κυνήγι για Can, μεγάλος ο ανταγωνισμός

Και η Dortmund στο κυνήγι για Can, μεγάλος ο ανταγωνισμός

O Emre Can ίσως να ψάχνει και το μέλλον του..

Οι μέρες περνούν και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Emre Can παραμένει στον αέρα, με τις ομάδες που ενδιαφέρονται να αυξάνονται. Δεν το λέμε μόνο εμείς, το αναφέρει ο αθλητικός διευθυντής της Dortmund, Michael Zorc, ο οποίος ερωτήθηκε για την διαθεσιμότητα του παίκτη.

«Ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι στο στόχαστρο πολύ μεγάλων ομάδων της Ευρώπης» είπε στο Sky Deutschland.

Από τους τελευταίους πανηγυρισμούς του Can με τα κόκκινα;
Από τους τελευταίους πανηγυρισμούς του Can με τα κόκκινα;

Αυτό μοιάζει με μία έμμεση παραδοχή ενδιαφέροντος εκ μέρους της γερμανικής ομάδας, η οποία ωστόσο βρίσκει τοίχο στις ορέξεις των άλλων. Η Juventus είναι υποψήφια εδώ και καιρό, ωστόσο οι εν λόγω δηλώσεις κρύβουν και άλλους μνηστήρες. Ο Klopp θέλει να κρατήσει τον Γερμανό στο λιμάνι, όμως η άρνηση της διοίκησης να εισάγει ρήτρα αποδέσμευσης στο νέο συμβόλαιο έχει ως αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στο τωρινό σημείο.

Ο Can θα έχει το δικαίωμα από την 1η του νέου έτους να υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με οποιαδήποτε ομάδα και να ενταχθεί σε εκείνη επίσημα από 1η Ιουλίου ως ελεύθερος. Η Liverpool βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί, καθώς ενδεχόμενη αποτυχία της στο εν λόγω ζήτημα θα κοστίσει στην εικόνα των Reds και στην ομάδα αγωνιστικά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com