Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή στις νίκες με τεσσάρα επί της Bournemouth

Επιστροφή στις νίκες με τεσσάρα επί της Bournemouth

Επιβλητικό και άνετο πέρασμα από την έδρα της Bournemouth

Σε ένα ματς που κυριάρχησε απόλυτα και απειλήθηκε πολύ λίγο απ’την Bournemouth, η Liverpool έφυγε από το Vitality Stadium και τη νότια ακτή με τρεις βαθμούς, μία πολύ καλή εμφάνιση και τελικό σκορ 0-4 παίρνοντας το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχτεί γκολ.

Ο Klopp ξεκούρασε τον Mane, είδε το Lallana να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και τον Oxlaide Chamberlain να κάνει πολύ καλό ματς (και να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης) όπως και ο Robertson με όλα τα μεσοεπιθετικά όπλα της ομάδας σε ακόμη μία καλή μέρα.

Σε παθητικό ρόλο η Bournemouth και 0-3 στο ημίχρονο

Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι η κεφαλιά του Coutinho από τη σέντρα του Chamberlain στο 3′.

Στο 11′ ένα εξαιρετικό φάουλ του Coutinho βρήκε τον αριστερό στύλο του Begovic και λίγο μετά σουτ του Βραζιλιάνου πήγε άουτ.

Στο 13′ ο Salah πλάσαρε με το αριστερό μέσα από την περιοχή αλλά αστόχησε.

Ο Coutinho στο 20′ με καταπληκτική ενέργεια και εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ σε ένα από τα ομορφότερα γκολ της αγωνιστικής και έτσι οι φιλοξενούμενοι κεφαλαιοποίησαν την υπεροχή τους στην αρχή του αγώνα.

Ο Salah στο 22′ ξανά από τα αριστερά αστόχησε με σουτ αφού συνέκλινε προς τον άξονα.

Στο 25′ με ωραία ομαδική ενέργεια η μπάλα έφθασε στον Firmino που σούταρε και κέρδισε κόρνερ από το οποίο έγινε το 0-2. Ο Chamberlain έκανε τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι, ο Firmino πρόλαβε και γύρισε τη μπάλα στο κέντρο της εστίας απ’το δεύτερο δοκάρι και ο Lovren σκόραρε στο πρωτάθλημα μετά τον Οκτώβριο του 2016.

Στο 38′ η Bournemouth έχασε κλασική ευκαιρία με τον Defoe να πλασάρει στη ρίζα του δεξιού στύλου του Mignolet.

Στο 39′ ο Ox σούταρε στην αγκαλιά του Begovic. Στο 43′ ο Salah σε κλασικό τετ α τετ σούταρε πάνω στον Begovic σε σπουδαία ευκαιρία για το 0-3.

Ο Αιγύπτιος σκόραρε όμως αμέσως μετά από τα αριστερά από τη μικρή περιοχή αφού έμεινε όρθιος μπροστά σε τρεις αμυντικούς και τον Begovic.

Έτσι ισοφάρισε το ρεκόρ του Sturridge με 20 γκολ στα 26 πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα της Liverpool.

Επιβλητικό και άνετο πέρασμα από την έδρα της Bournemouth
Πανηγυρισμοί μετά από ένα απ’τα 4 γκολ απέναντι στην Bournemouth

Τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ήταν για την Bournemouth με τον Fraser μέσα από την περιοχή να εκτελεί άουτ μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και κυκλοφορία από τους Cherries.

Στο 60′ η Liverpool σημάδεψε για δεύτερη φορά το στύλο με τον Chamberlain να κλέβει με τάκλιν τη μπάλα και να κάνει κούρσα προς το τέρμα και να εκτελεί αλλά να στέκεται άτυχος.

Αμέσως μετά ο Mignolet είχε απάντηση στο σουτ του Defoe και έδιωξε ασφάλεια.

Στο 66′ οι Reds έκαναν το 0-4 με κεφαλιά του Firmino από σέντρα του Coutinho ωστόσο το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν λίγο πιο μπροστά.

Στο 71′ ο Salah έδωσε τη θέση του στον Adam Lallana που αποθεώθηκε στην επιστροφή του.

Στο 87′ ο Coutinho σούταρε άουτ και έδωσε τη θέση του στον Ings που στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα παραλίγο να σκοράρει με σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή αλλά αστόχησε.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας το σπουδαίο παιχνίδι με την Arsenal την Παρασκευή στο Emirates στις 21.45!

YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com