Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καλύτερος Αφρικανός παίκτης για το 2017 ο Mohamed Salah!

Καλύτερος Αφρικανός παίκτης για το 2017 ο Mohamed Salah!

salah

Το βραβείο του BBC για τον Αφρικανό Παίκτη της Χρονιάς που τελειώνει πήρε ο εξτρέμ των Reds, Mohamed Salah! O «Φαραώ» της Liverpool διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και κατάφερε να υπερσκελίσει έτσι τους άλλους τέσσερις φιναλίστ του θεσμού, τον συμπαίκτη του στους Reds, Sadio Mane, τον μελλοντικό συμπαίκτη του, Naby Keita, και τους Pierre-Emerick Aubameyang και Victor Moses!

O Salah βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση, έχοντας σκοράρει 19 γκ9ολ σε 24 εμφανίσεις με τη Liverpool, ενώ οδήγησε παράλληλα και την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο» είπε ο Salah, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του από τον Jurgen Klopp. «Είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα για εμένα και θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα, καθώς είχα μία φοβερή αρχή εδώ. Ο προπονητής μου επίσης με βοήθησε να εγκληματιστώ άμεσα. Πέρυσι είχα μία καλή σεζόν με την Roma επίσης, οπότε θέλω να τους ευχαριστήσω και αυτούς, όπως φυσικά και τους συμπαίκτες μου στην Αίγυπτο.»

O Salah μοιάζει ασταμάτητος για τη Liverpool!
O Salah μοιάζει ασταμάτητος για τη Liverpool!

«Τώρα θέλω να το κερδίσω και του χρόνου!»

«Είναι ένα φανταστικό βραβείο για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή!» είπε ο Jurgen Klopp κατά την παράδοση του…. αγαλματιδίου στον Salah. «Είμαι πολύ τυχερός που έχω την ευκαιρία να δουλεύω με φανταστικούς παίκτες και να έχω και σε αυτούς και τον Mo. Το καλό με αυτόν είναι ότι ακόμα είναι νεαρός και γι’αυτό έχει πολύ μέλλον μπροστά του και τεράστιο χώρο για βελτίωση. Είναι χαρά μου που δουλεύουμε μαζί, αυτή η ομάδα στα καλά της κάνει τα πάντα να φαίνονται πολύ πιο εύκολα και έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο!«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com