Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ανυπομονούμε για την Porto, αλλά έχουμε άλλα ως τότε!»

«Ανυπομονούμε για την Porto, αλλά έχουμε άλλα ως τότε!»

klopp

Στην παραδοχή ότι ανυπομονεί τόσο αυτός όσο και όλοι στην ομάδα για τα διπλά παιχνίδια με τον Porto στην φάση των 16 του Champions League προχώρησε ο Jurgen Klopp. O Kloppo, μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου μετά το τέλος της κλήρωσης της πρώτης φάσης των νοκ άουτ της διοργάνωσης, ξεκαθάρισε ότι ανυπομονεί, αλλά πως αυτό που προέχει πρώτα είναι οι δύο μήνες εντός των συνόρων ποδοσφαίρου που τους περιμένουν.

«Είναι απλά καλό ότι ξέρουμε πια τον αντίπαλο» ξεκίνησε ο Klopp. «Την περασμένη Τετάρτη ξέραμε ότι θα συνεχίσουμε να αποτελούμε μέρος της διοργάνωσης αλλά δεν ξέραμε ποιος θα μας τύχει. Το σίγουρο ήταν ότι θα είναι μία ισχυρή ομάδα. Η Porto είναι ισχυρή, πρώτη στην Πορτογαλία και πάντα αξιόλογη. Φέτος είναι μία πολύ καλή ομάδα και δύσκολος αντίπαλος. Ήρθαν από έναν δύσκολο όμιλο. Κράτησαν την Leipzig, μία καλή Γερμανική ομάδα, από πίσω τους. Θα είναι ενδιαφέρον. Είναι καλό ότι έχουμε το πρώτο παιχνίδι στο Πόρτο και ο καιρός είναι καλύτερος εκεί τον Φεβρουάριο απ’ ότι στο Liverpool! Έπειτα τον Μάρτιο τους αντιμετωπίζουμε στο Anfield και ανυπομονούμε για αυτό!»

Klopp

«Έχουμε πάντως καιρό μέχρι τότε» συνέχισε. «Η Πορτογαλία δεν έχει μεγάλο διάλλειμα χειμώνα, μία βδομάδα με 10 μέρες. Εμείς έτσι έχουμε αρκετά παιχνίδια τους να μας απασχολούν το μεταξύ και θα τα παρακολουθήσουμε όλα. Είναι δύο μήνες δείγματος, οπότε δεν χρειάζεται να μείνουμε τόσο στα παιχνίδια του Champions League, αλλά θα προσέξουμε αυτά του Πορτογαλικού πρωταθλήματος. Αλλά θα δούμε μέχρι τότε. Πολλά αλλάζουν. Έχουμε μεταγραφές, ίσως τραυματισμούς, τα πάντα. Ονειρευτήκαμε για αυτό και ανυπομονούμε, αλλά έχουμε 20 παιχνίδια από τώρα μέχρι τότε και άρα πράγματα να κάνουμε.»

Τέλος ρωτήθηκε για το αν θα παίξει ρόλο η ατμόσφαιρα, μιας και το Anfield θα υποδεχθεί το δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

«Σίγουρα πρέπει να παίξει ρόλο και να κάνει τη διαφορά. Έτσι πάνε τα πράγματα. Πας εκεί και δεν μιλάμε για ένα εύκολο μέρος να πάς. Πάς όμως στο πρώτο παιχνίδι. Επομένως στον επαναληπτικό το Anfield πρέπει να κάνει τη διαφορά!» κατέληξε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com