Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Shearer: «Να κατηγορεί τον εαυτό του και τους παίκτες του»

Shearer: «Να κατηγορεί τον εαυτό του και τους παίκτες του»

Μίλησε για τον Jurgen Klopp, ο Alan Shearer.

Ο Alan Shearer, μίλησε για την στάση του Klopp μετά το παιχνίδι με την Everton.Θεωρεί λάθος την αντίδραση του Γερμανού προπονητή, κατά του διαιτητή.

Η Liverpool, δεν κατάφερε να πάρει χθες την νίκη και ας ήταν καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα.Η Everton, σε μία από τις ελάχιστες φάσεις που κράτησε μπάλα, κέρδισε penalty, με τον Rooney να ισοφαρίζει σε 1-1.

Ο Jurgen Klopp, μίλησε με τον διαιτητή Craig Pawson σε έντονο ύφος, μετά την αναμέτρηση, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του στις δηλώσεις του.

Ο Alan Shearer, πήρε θέση μετά τις δηλώσεις του προπονητή της Liverpool.

«Είναι απαράδεκτο.Όλοι ξέραν πριν το παιχνίδι, πως θα παίξει η Everton.Είχαν ένα πλάνο, το οποίο έλεγε να αμυνθούν και να μην δεχθούν γκολ.Ήταν στο χέρι της Liverpool να διαπεράσει την άμυνα της αντιπάλου της, αλλά δεν τα κατάφερε»

Έντονες διαμαρτυρίες του Jurgen Klopp για την διαιτησία.
Έντονες διαμαρτυρίες του Jurgen Klopp για την διαιτησία.

«Είδαμε τον Klopp να βγαίνει και να λέει πως ήταν μία πολύ λάθος απόφαση το penalty και πως μόνο μία ομάδα μπορούσε να το κερδίσει.Λοιπόν, ας δούμε λίγο τους παίκτες που επέλεξε να αγωνιστούν χθες»

«Αφήνεις εκτός έναν παίκτη που έκανε hat-trick μεσοβδόμαδα (Philippe Coutinho).Σαν επιθετικός, ξέρω ότι μένεις στον πάγκο, όταν δεν βάζεις γκολ.Δεν πρέπει να βγαίνεις όταν σκοράρεις»

Ο Γερμανός προπονητής, θεωρεί πως η ομάδα του άξιζε την νίκη στο Merseyside derby.Πράγματι, η Liverpool ήταν πολύ καλύτερη από την Everton, αλλά δημιουργήθηκαν πολλές απορίες για το σχήμα που χρησιμοποίησε ο Klopp.

Ο Coutinho και ο Roberto Firmino, που είναι παίκτες κλειδιά για την Liverpool, ξεκίνησαν στον πάγκο.Αυτό είναι κάτι, που έκανε μεγάλη εντύπωση στον Shearer.

«Αντί να βάζει τον Solanke ο οποίος ακόμα μαθαίνει, σε τέτοιο παιχνίδι, βάζε τους καλύτερους σου παίκτες.Οπότε, αντί να κατηγορείς τον διαιτητή, να κατηγορείς τον εαυτό σου και τους παίκτες σου, για χαζή άμυνα και αδυναμία να κάνουν το 2-0 όταν ο Mane βρέθηκε μόνος του»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com