Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Έπαινοι για την τρομερή εμφάνιση του Joe Gomez!

Έπαινοι για την τρομερή εμφάνιση του Joe Gomez!

Ο Joe Gomez σε μονομαχία με τον Wayne Rooney.

Την Κυριακή ο Joe Gomez έκανε ίσως αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φορώντας τη φανέλα των Κόκκινων.
Προφανώς η απόδοση του δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη από τους οπαδούς της Liverpool!
O Salah μπορεί λοιπόν να απέδειξε για άλλη μία φορά την παγκόσμια κλάση του, ενώ για αρκετούς και ο Alex Oxlade-Chamberlain βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο παίκτης που μονοπώλησε τους επαίνους ήταν ο Joe Gomez!
Ο ηλικίας 20 χρονών αμυντικός που αποκτήθηκε το 2015 από τη Liverpool αντί 3.5 εκ. λιρών με τις ευλογίες του Brendan Rodgers, αναγκάστηκε να παίξει για άλλη μία φορά ως δεξί μπακ.
Κατάφερε όμως να αποδείξει τη χρησιμότητα του και στην άλλη μεριά του γηπέδου, αφού όποτε έβγαινε μπροστά, οι κινήσεις του φανέρωναν εμπιστοσύνη για τις αποφάσεις του.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του ο Joe Gomez.
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του ο Joe Gomez.


Και όλα αυτά, χωρίς να μειωθεί η απόδοση του στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας, όπου και επέβαλε την παρουσία του.
Οι έπαινοι λοιπόν για τον αμυντικό- από τους οπαδούς των Κόκκινων δεν άργησαν να πλημμυρίσουν τα μέσα Κοινωνικής δικτύωσης, και μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια ήταν τα ακόλουθα:
«Στα θετικά νέα της ημέρας: ο Gomez θα αποδειχθεί απίστευτος αμυντικός για μας τα επόμενα χρόνια»
«Ο Joe ήταν αναμφίβολα για μένα ο Man of the Match σήμερα. Δεν έκανε λάθος σε καμιά του απόφαση. Μεγάλη φυσική παρουσία στην άμυνα, και την χρησιμοποιεί καλά και έξυπνα.»
«Απογοήτευση για το αποτέλεσμα, αλλά ο Gomez είναι καθαρή κλάση.Μακράν ο καλύτερος μας αμυντικός, ήδη.»
«Ενώ ο Mo Salah παίρνει όλο το χειροκρότημα-και δικαιολογημένα, ο Gomez -αθόρυβα, ήταν ο καλύτερος μας παίκτης στον αγωνιστικό χώρο. Ξανά!»
«Τρελαίνομαι για τον Joe Gomez. Δείχνει ήδη τι ποιότητα διαθέτει. Και θα γίνεται καλύτερος και καλύτερος και καλύτερος!»
«Μπορεί να φανεί τολμηρό αυτό που θα πω, αλλά στα 20 χρόνια του ο Gomez δείχνει ήδη αρκετά για να θελήσουν οι Real και Barcelona να τον αποκτήσουν!»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com