Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Απάντηση του Allardyce στο σχόλιο του Carragher

Απάντηση του Allardyce στο σχόλιο του Carragher

Απάντηση του Allardyce στον Carragher.

Ο Sam Allardyce μίλησε για τον Jamie Carragher και είπε πως θα του δώσει ένα μάθημα στην προπονητική, την επόμενη φορά που θα τον δει.

Η εμφάνιση της Everton δεν ήταν καλή και κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, με ένα αμφισβητούμενο penalty, λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

Η ομάδα του Allardyce, είχε μόλις 21% κατοχή στο παιχνίδι, ενώ ο τερματοφύλακας, Jordan Pickford, σχεδόν διπλάσιες πάσες από κάθε άλλο παίκτη της Everton.

Ο Jamie Carragher, έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο στο ημίχρονο, δηλώνοντας πως αν συνεχίσει να παίζει η Everton τόσο βαθιά στην άμυνα, θα καταλήξουν στο Stanley Park (πάρκο που χωρίζει τα γήπεδα των δύο ομάδων).

Ο Allardyce, έμαθε για τις δηλώσεις του Carragher και δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο.

Δίκαιο το penalty σύμφωνα με τον Carragher.
Δίκαιο το penalty σύμφωνα με τον Carragher.

«Jamie, αν ακούς αυτές τις δηλώσεις, ξεχνάς δύο πράγματα.Πρώτον, το ταλέντο του αντιπάλου και δεύτερον, την αδυναμία των παικτών σου, να παίξουν σωστά όσο έχουν την κατοχή της μπάλας»

«Οπότε, την επόμενη φορά που θα δω τον Jamie, θα του κάνω ένα μάθημα πάνω στην προπονητική, για να καταλαβαίνει καλύτερα την επόμενη φορά, προτού σχολιάσει»

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά το παιχνίδι, ο Carra, δήλωσε πως η απόφαση του διαιτητή για το penalty ήταν σωστή και δίκαια έστειλε τους Μπλε στην λευκή βούλα.

«Ήταν ένα παιχνίδι, που η Liverpool θα έπρεπε να έχει νικήσει εύκολα.Ο Klopp μάλλον ήταν απογοητευμένος γιατί η Everton ήρθε μόνο για να αμυνθεί.Δεν έχει σημασία που αμύνθηκε για 95 λεπτά.Πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε.Αυτό έγινε εξαιτίας του penalty»

«Υπήρξε παράβαση.Τι έκανε ο Lovren; Ο κόσμος λέει ότι ήταν χαλαρό μαρκάρισμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι penalty.Με το που ένιωσε τα χέρια του στους ώμους του, ο Calvert-Lewin έπρεπε να πέσει κάτω»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com