Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύο τσάμπα (χ)αμένοι βαθμοί για την Liverpool

Δύο τσάμπα (χ)αμένοι βαθμοί για την Liverpool

"Κόλλησε" στο 1-1 η Liverpool απέναντι στην Everton

Σε ένα ματς που κυριάρχησε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, η Liverpool έφερε 1-1 στο 229ο Merseyside Derby με την Everton με ένα αυστηρότατο έως ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Οι Reds θα έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία αλλά θα έπρεπε να έχει κάνει το 2-0 με τον Mane στο πρώτο ημίχρονο.

Μονόλογος για την Liverpool στο πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο στο Anfield ήταν εξαιρετικά κακό από ποιότητα ποδοσφαίρου και ρυθμού. Όπως αναμενόταν η Everton αμύνθηκε με βάθος και χαρακτηριστικό του γεγονότος αυτού ήταν πως στο πρώτο 25λεπτο μόλις το 7% του παιχνιδιού έλαβε χώρα στο τρίτο του Mignolet.

Oι Reds με τον Solanke στην κορυφή δοκίμασαν αρκετές σέντρες και είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Robertson και Gomez αλλά δεν έφτιαξαν προϋποθέσεις για καλές ευκαιρίες. Εξ ‘ ου και το απόλυτο μηδέν σε τελικές προσπάθειες στο στόχο και στις 2 εστίες.

Ωστόσο ο Mo Salah πήγε ξανά πρώτος στον πίνακα το σκόρερ με καταπληκτικό τελείωμα μέσα στην περιοχή αφού έριξε κάτω τον Martina νίκησε τον Pickford για το 1-0. Αμέσως μετά ο Chamberlain έπιασε καλό σουτ άουτ και ο Sigurdsson στο πρώτο σουτ της Everton έστειλε τη μπάλα στον Mignolet.

Το ημίχρονο έκλεισε με σπουδαία ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Mane σε κόντρα επίθεση 4 εναντίον του Williams να μη δίνει πάσα σε Οχ ή Solanke για να εκτελέσουν σε ανυπεράσπιστη εστία.

O Salah δίνει το προβάδισμα στην Liverpool με ένα εξαιρετικό πλασέ
O Salah δίνει το προβάδισμα στην Liverpool με ένα εξαιρετικό πλασέ

Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι, πέναλτι από το πουθενά και τελικό 1-1

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με σπουδαία ευκαιρία για τη Liverpool με τον Salah με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από σέντρα του Milner να περνάει λίγο έξω αφού έψαξε την αντίθετη γωνία.

Ο Mane στο 58 έψαξε ένα απίθανο γκολ με ψαλιδάκι αλλά μπλόκαρε ο Pickford. Στο 66′ η κεφαλιά του Gomez από το φάουλ του Salah πέρασε λίγο άουτ.

Ο Αιγύπτιος αποχώρησε και έδωσε τη θέση του στο Firmino στο 67′.

Στο 78′, η Everton ισοφάρισε από τη βούλα με τον Rooney. O Calvert Lewin ένιωσε το χέρι του Lovren έπεσε έξυπνα και ο Pawson έδωσε αυστηρότατο πέναλτι. Στο 91′ ο Firmino δεν πρόλαβε να βρει τη σέντρα του Robertson για να κάνει το 2-1

Η Liverpool απώλεσε 2 βαθμούς από μία αυστηρότατη διαιτητική απόφαση και την έλλειψη δεύτερου γκολ και πλέον καλείται να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη West Brom μεδοβδόμαδα. YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com