Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαφωνία Carragher – Owen για το πέναλτι του Lovren

Διαφωνία Carragher – Owen για το πέναλτι του Lovren

Carragher vs Owen

Σίγουρα συμφωνούμε όλοι στο ότι ο Dejan Lovren δεν θα έπρεπε να ακουμπήσει την πλάτη του Calvert Lewin στη φάση του πέναλτι!

Με αυτό τον τρόπο η Everton από το πουθενά κέρδισε ένα βαθμό στο ντέρμπι του Merseyside.

Η επαφή ήταν ελάχιστη, αλλά ακόμα και έτσι ο διαιτητής του αγώνα, Craig Pawson, ένιωσε υποχρεωμένος να δώσει το πέναλτι υπέρ της Everton, 15 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Ο Jamie Carragher ,ο οποίος παρακολουθούσε τον αγώνα από τα studio του Sky Sports δεν ένιωσε καμία συμπάθεια για τον Κροάτη αμυντικό, δηλώνοντας στο twitter ότι ήταν 100% σωστή η απόφαση του διαιτητή.

Ο άλλοτε καλύτερος του όμως φίλος από τις μέρες του Anfield, Michael Owen, δήλωσε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Pawson έδωσε ένα τόσο κάλπικο πέναλτι στη φάση του Lovren.

Τηλεοπτική "κοκορομαχία" για Owen και Carragher
Τηλεοπτική «κοκορομαχία» για Owen και Carragher

Το σχόλιο του Owen δεν πέρασε απαρατήρητο από τους οπαδούς των Κόκκινων.

Θυμίζουμε ότι τελευταία ο Owen έχει δει τη δημοτικότητα του να πέφτει αρκετά στις τάξεις των οπαδών της Liverpool, μετά τις δημόσιες ευχαριστίες που εξέφρασε στον Karim Benzema, για την άρνηση του τελευταίου να ενταχθεί το 2009 στο δυναμικό της Manchester United, με αποτέλεσμα να ανοίξει έτσι ο δρόμος για την ένταξη του Owen στη μισητή αντίπαλο της Liverpool.

Αρκετοί οπαδοί δεν δίστασαν να του απαντήσουν ειρωνικά, θεωρώντας το σχόλιο του ως μια προσπάθεια να ξανακερδίσει τους οπαδούς των Κόκκινων.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com