Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Everton (preview)

Liverpool – Everton (preview)

Η Liverpool φιλοξενεί την Everton στο σπουδαίο ντέρμπι του Merseyside αύριο το απόγευμα με τη σέντρα της αναμέτρησης να είναι προγραμματισμένη για τις 16.15 ώρα Ελλάδος.

Το παιχνίδι βέβαια ενδέχεται εν τέλει να μην γίνει λόγω των καιρικών φαινομένων που θα πλήξουν αύριο την πόλη του Liverpool τις πρωινές ώρες ωστόσο τα σχετικά με τη διεξαγωγή θα ελεγχθούν αύριο το πρωί.

Στα αγωνιστικά, η Liverpool έρχεται από 7 γκολ και πρωτιά στο Champions League επί της Spartak Moscow και γενικά 7 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια της ενώ η Everton έρχεται από 3 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετά και το 0-3 επί του Απόλλωνα Λεμεσού.

Liverpool εναντίον Everton για 229η φορά
Liverpool εναντίον Everton για 229η φορά

Ο Klopp έχει τους μεσοεπιθετικούς του σε δαιμονιώδη φόρμα και μένει να δούμε ποιο σχήμα θα επιλέξει και ποια πρόσωπα. Πάντως όσο έχουν αγωνιστεί οι Mane, Salah, Coutinho, Firmino  στην ίδια ενδεκάδα, 1/4 σκοράρει ανά 23 λεπτά! Από την άλλη μεριά σιγουρα όλοι στους «Κόκκινους»  θέλουν να συνεχιστούν τα καλά αποτελέσματα ωστόσο αύριο μετρά πρωτίστως η κατάκτηση των 3 βαθμών.

Ο Sam Allardyce έλειψε από το 0-3 στην Κύπρο για ιατρικούς λόγους αλλά θα επιστρέψει κανονικά στον πάγκο για το ταξίδι στο Anfield και θέλει να συνεχίσει η ομάδα του στον ίδιο θετικό των τελευταίων 10 ημέρων.  Οι δύο νίκες με West Ham και Huddersfield άλλαξαν άρδην την ψυχολογία και το σκηνικό στις τάξεις των Toffees ωστόσο όπως είπε και ο Big Sam είναι μόλις λίγες μέρες στον πάγκο της Everton.

Στα αγωνιστικά νέα, η Liverpool δεν θα έχει σίγουρα διαθέσιμο τον Alberto Moreno που χτύπησε στον αστράγαλο την Τετάρτη ενώ απών και ο μακροχρόνια τραυματίας Clyne. O Lallana προπονήθηκε κανονικά χθες και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή.

Ο Allardyce έκανε 11 αλλαγές στην Κύπρο και οι βασικοί θα επανέλθουν στην ενδεκάδα. Jagielka και Keane επιστρέφουν στα μετόπισθεν ενώ αμφίβολος είναι ο Leighton Baines.

Στατιστικά στοιχεία : – Αν η Liverpool δεν ηττηθεί, θα ισοφαρίσει το μεγαλύτερο σερί αγώνων αήττητη απέναντι στην Everton (15 παιχνίδια).

-Το ζευγάρι με τις περισσότερες κόκκινες κάρτες στην ιστορία της Premier League (21).

-Στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, η Liverpool σκόραρε 40 τέρματα.

-Μόλις 1 παιχνίδι κέρδισε η Liverpool μετά από αγώνα Champions League.

-H Εverton δεν έχει κερδίσει 3 διαδοχικά παιχνίδια από τον Ιανουάριο του 2017.

-Μία νίκη σε 14 επισκέψεις ως προπονητής στο Anfield έχει ο Allardyce αλλά παραμένει ο τελευταίος προπονητής που νίκησε τη Liverpool στο σπίτι της με την Palace τον περασμένο Απρίλιο.

Διαιτητής : Craig Pawson

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com