Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Moore: «Κοντά στην επέκταση του γηπέδου »

Moore: «Κοντά στην επέκταση του γηπέδου »

Ο Peter Moore.

Ο Peter Moore, αναφέρει πως η Liverpool, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, για την επέκταση των κερκίδων στο Anfield.Σκοπός, να γίνει μεγαλύτερο το γήπεδο.

Η νέα Main Stand, η οποία άνοιξε επίσημα τον Σεπτέμβριο του 2016, έφτασε την χωρητικότητα του Anfield κοντά στις 54000 θέσεις.Αυτό είναι το 6ο μεγαλύτερο γήπεδο της Premier League.

Η νίκη των Reds απέναντι στην Leicester στις 11 Σεπτεμβρίου το 2016, έσπασε ένα ρεκόρ, καθώς στο γήπεδο βρέθηκαν 53074 φίλαθλοι.

Η Main Stand του Anfield.
Η Main Stand του Anfield.

Η Manchester City, η Arsenal και η Manchester United, υπερέχουν από άποψη θέσεων, καθώς τα γήπεδα τους είναι μεγαλύτερα.Η Liverpool, θα προσπαθήσει να φτάσει την χωρητικότητα του Anfield στις 60000.

«Όπως ξέρετε, έχουμε άδεια για το Anfield Road μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, για να μπορέσουμε να προσθέσουμε άλλα 6000 καθίσματα και να φτάσει η χωρητικότητα του Anfield της 60000»

«Γνωρίζω επίσης, επειδή μένω εδώ, ότι για κάθε ένα εισιτήριο της Liverpool, υπάρχουν και 10 άνθρωποι που θέλουν να το αγοράσουν.Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε.Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι και με την Main Stand»

«Θα κοιτάξουμε τι επενδύσεις πρέπει να κάνουμε για να το καταφέρουμε αυτό.Θα κάνουμε ότι μπορούμε.Όπως ξέρετε, θα φύγουμε από το Melwood και θα πάμε στο Kirkby και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε το κεφάλαιό μας, πολύ προσεκτικά.Είμαστε πολύ κοντά στο να γίνει η επέκταση του Anfield Road»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com