Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στον αέρα το derby λόγω του καιρού;

Στον αέρα το derby λόγω του καιρού;

Η διεξαγωγή του Merseyside derby ενδέχεται να παρακωλυθεί από τον καιρό στο Liverpool ο οποίος είναι άκρως παγερός και τα φαινόμενα αναμένονται εξαιρετικά έντονα.

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για ισχυρότατη χιονόπτωση, ισχυρούς ανέμους αλλά και θερμοκρασίες υπό του μηδενός και αν ο χιονιάς κατακλύσει το Liverpool ενδέχεται να τεθεί μεγάλο ερωτηματικό αναφορικά με τη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Ειδικότερα, το Liverpool προβλέπεται να είναι επίκεντρο μιας μεγάλης χιονόπτωσης από τις 6 το πρωί ώρα Αγγλίας και για περίπου τρεις ώρες.

To Anfield δέχτηκε ήδη χιόνι από χθες ενόψει του derby αύριο
To Anfield δέχτηκε ήδη χιόνι από χθες ενόψει του derby αύριο

Οι καιρικές αυτές συνθήκες θα προκαλέσουν χάος στη μετακίνηση των οπαδών αλλά και θα εγείρουν ζητήματα ασφαλείας οπότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.  Ο Craig Pawson βέβαια, διαιτητής της αναμέτρησης θα ελέγξει και εκείνος το τερέν και θα κρίνει , αν θα μπορέσει να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας. Με το σύστημα υπόγειας θερμότητας του νέου τερέν του Anfield δεν αποκλείεται το χορτάρει να παραμείνει σε πολύ καλή κατάσταση.

Ωστόσο δεν αρκεί η κατάσταση του τερέν για να γίνει κανονικά το παιχνίδι αλλά και η ασφάλεια των οπαδών που θα βρεθούν σε αυτό και αποφασίζουσα για τέτοια ζητήματα είναι η αστυνομία του Merseyside. Τα σπουδαιότερα λοιπόν θα συμβούν αύριο το πρωί.

Υπενθυμίζουμε πως λόγω παρόμοιων συνθηκών είχε αναβληθεί και η αναμέτρηση Liverpool-Tottenham το 2010.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com