Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moore: «Ο Klopp έχει λεφτά για μετεγγραφές τον Γενάρη»

Moore: «Ο Klopp έχει λεφτά για μετεγγραφές τον Γενάρη»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Liverpool, Peter Moore, μίλησε για το ερχόμενο μετεγγραφικό παζάρι, αναφέροντας ότι η FSG θα στηρίξει Klopp για πιθανές μετεγγραφές, ενώ μίλησε και για τον Philippe Coutinho.

«Ο σύλλογος συνεχίζει να ψάχνει προσθήκες που θα δυναμώσουν το ρόστερ τον Γενάρη. Όταν κοιτάζω το ρόστερ της ομάδας όταν ανέλαβε η FSG και πως είναι τώρα ο πάγκος, μπορώ να πω πως είμαστε σε τρομερή κατάσταση. Όμως η ιδιοκτησία είναι δεσμευμένη στον Jurgen Klopp και στον Michael Edwards· αν ζητήσουν πόρους, θα τους έχουν» είπε όμορφα ο Moore, και μένει να δούμε πράξεις. Όσο για Coutinho;

Ο Peter Moore μίλησε για καίρια θέματα, δίνοντας απαντήσεις.
Ο Peter Moore μίλησε για καίρια θέματα, δίνοντας απαντήσεις.

«Βγάλαμε μια ανακοίνωση το καλοκαίρι ότι ο παίκτης δεν είναι προς παραχώρηση. Συνέχεια βγαίνουν ιστορίες από Ισπανία μεριά ότι η Barcelona επιστρέφει ή όποιος άλλος. Εγώ βλέπω έναν Coutinho που ήταν ενθουσιασμένος όταν πέτυχε χατ τρικ για τον σύλλογο μπροστά σε 54,000 ανθρώπους. Το παρόν ρόστερ θα συνεχίσει να είναι έτσι και τον Γενάρη. Δεν έχω κρυστάλλινη μπάλα, οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Όμως ξέρω ότι ο Coutinho είναι αφοσιωμένος στην Liverpool και αυτό μετράει» ανέφερε ο Peter Moore, κόβοντας μαχαίρι την κουβέντα για επικείμενη αποχώρηση του Philippe τον Γενάρη. Επίσης, η δήλωση για το ρόστερ μάλλον άφορα τους ενεργούς παίκτες, καθώς θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν δανεικοί ορισμένων παικτών, με τους Danny Ings και Marko Grujic να είναι οι πρώτοι στη σειρά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com