Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Δύσκολη απόφαση να αφήσω έξω τον Henderson»

Klopp: «Δύσκολη απόφαση να αφήσω έξω τον Henderson»

Προτιμάει να φύγει, παρά να δει μία κυνική Liverpool ο Klopp.

Ένα δυνατό θέμα προς συζήτηση είναι η απόφαση του Klopp να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον αρχηγό Jordan Henderson. Δεν είναι μόνο η απόφαση, αλλά ο αγώνας στον οποίο έμεινε έξω και και η κρισιμότητά του, η οποία δεν σήκωνε απουσία για τον αρχηγό. Πλέον γίνεται σοβαρή κουβέντα γύρω από το μέλλον του, ωστόσο ο Klopp δεν συμμερίζεται τα παραπάνω.

«Έχω πολλές δύσκολες – καλές αποφάσεις να πάρω, οπότε αυτή είναι η ενδεκάδα για σήμερα» είπε πριν την αρχή του παιχνιδιού.

«Ο Hendo και ο Millie έπαιξαν στο κέντρο με την Brighton. Είναι έντονο να παίζεις εκεί, οπότε αποφάσισα να τους αφήσω έξω» εξήγησε στην συνέχεια. Και μετά το τέλος του αγώνα κάλυψε τον Henderson, αναφέροντας πως θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή.

O Klopp με τον Henderson
O Klopp με τον Henderson

«Μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος θα φτιάξει μία ιστορία στις φυλλάδες με τη απουσία του Henderson, του αρχηγού. Έχω να πάρω δύσκολες αποφάσεις. Ο Henderson θα αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο παιχνίδι. Θα μπορούσε να αγωνιστεί σήμερα, αλλά πήραμε την απόφαση να μην παίξει και αυτό είναι όλο» ανέφερε ο Kloppo.

Ωστόσο, ό,τι κι αν λέει ο Klopp, πλέον ο Henderson έχει να δώσει μάχη γι την θέση του στην ομάδα. Και ο μεγαλύτερος αντίπαλός του είναι ο ίδιος του ο (κακός) εαυτός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com