Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Θα είμαστε έτοιμοι στην φάση των 16»

Klopp: «Θα είμαστε έτοιμοι στην φάση των 16»

Ο Klopp ζήτησε από τους φίλους της Liverpool να κάνουν ξανά ξεχωριστή την ατμόσφαιρα του Anfield

Την διαβεβαίωσή του πως η ομάδα του θα είναι απόλυτα έτοιμη και ένας δυνατός αντίπαλος στην φάση των 16, έδωσε ο Jurgen Klopp. O Γερμανός έθεσε ως στατιστικό κλειδί την επιθετική δυναμική των Reds, οι οποίοι με τα 23 γκολ τους στη φετινή φάση των ομίλων βρίσκονται δεύτεροι πίσω μόνο από την Paris Saint-Germain των 25 γκολ.

«Aν παίζουμε όπως και σήμερα, σίγουρα θα είμαστε ένας κίνδυνος, 100%» δήλωσε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ο Klopp. «Αν δείτε πως έπαιξε ο Dom Solanke με την Stoke, ή ο Daniel όταν μπήκε στο γήπεδο απόψε, που θα μπορούσε κάλλιστα να σκοράρει δύο ή τρία γκολ και δημιούργησε και ένα γκολ για τον Sadio, αυτό όλο είναι καλό.»

Ο Loris Karius με τον προπονητή του, Jurgen Klopp.

«Ξέραμε πως με νίκη θα ήμασταν στην κορυφή του ομίλου, οπότε δεν είναι μεγάλη έκπληξη, αλλά νομίζω ότι οι φετινοί όμιλοι είναι λίγο περίεργοι» συνέχισε. «Έχει κάτι ξεχωριστό η φετινή διοργάνωση. Δεν βλέπεις συχνά ως πιθανό αντίπαλο τις Real και Bayern. O Conte είπε χθες ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και αυτό πιστεύω θα σκεφτεί οποιοσδήποτε κληρωθεί μα΄ζι μας. Δεν θα είμαστε χαρούμενοι ούτε εμείς όταν δούμε τον αντίπαλο, αλλά σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι» κατέληξε ο Kloppo.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com