Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Nick Tanner: «From A Field to Anfield»

Nick Tanner: «From A Field to Anfield»

tanner

Μπορεί να μην ήταν ένα από τα «τοπ» ονόματα της Liverpool, όμως ο Nick Tanner έκανε μία αρκετά αξιόλογη καριέρα στο πέρασμά του από τους Reds. Κάτω από τις οδηγίες του Kenny Dalglish και αργότερα του Graeme Souness (όπου και καθιερώθηκε στην ομάδα), ο Tanner έγραψε 59 εμφανίσεις με τα κόκκινα και πέτυχε ένα γκολ, στο Merseyside derby της σεζόν 1991-92.

Αυτές του τις εμπειρίες και άλλες πολλές από την ποδοσφαιρική του καριέρα περιγράφει ο, γεννημένος στο Bristol, Tanner, στο νέο του αυτοβιογραφικό βιβλίο «From A Field To Anfield». Στα πλαίσια της κυκλοφορίας του βιβλίου του, ο Tanner, ο οποίος είναι αρκετά δραστήριος και στα θέματα και τις εκδηλώσεις των βετεράνων της ομάδας, έδωσε μία συνέντευξη στο LFC TV, στην οποία θυμάται περιστατικά από το πέρασμά του από τους Reds, όπως ήταν και το τηλεφώνημα που είχε με τον King Kenny, όταν ο δεύτερος του πρότεινε να έρθει στην ομάδα.

tanner
O Nick Tanner με τη φανέλα των Reds

«Ήμουν στο σπίτι των γονιών μου και με παίρνει τηλέφωνο για να μου προσφέρει συμβόλαιο» θυμάται ο Tanner. «Κατεβάζω το τηλέφωνο και μου λέει ο πατέρας μου ‘Τι έγινε;’ και του απαντάω ‘Μου πρόσφερε κάποια χρήματα και εγώ ειπα ναι!’. ‘Σήκωσε ξανά το τηλέφωνο και ζήτα παραπάνω!’ μου είπε και έτσι έκανα, είπα στον Kenny για 10% παραπάνω, δέχτηκε αμέσως και κλείνοντας σκέφτηκα ‘μάλλον θα έπρεπε να ζητήσω 500% παραπάνω!»

Η πλήρης συνέντευξη του Tanner θα μεταδοθεί απόψε το βράδυ στο LFC TV στις 10.30 ώρα Ελλάδος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com