Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σε φόρμα η Spartak, σημαντική η επιστροφή Promes

Σε φόρμα η Spartak, σημαντική η επιστροφή Promes

Η φωτογράφιση της Liverpool στον αγώνα με την Spartak στην Μόσχα.

Αύριο βράδυ, η Liverpool αντιμετωπίζει την Spartak Moscow για το Champions League, με τους Ρώσους, να βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα.

Οι Reds, υποδέχονται την Spartak στο Anfield, για την τελευταία αγωνιστική του Champions League.Η ομάδα του Jurgen Klopp, με ισοπαλία περνάει στην επόμενη φάση, ενώ με νίκη τερματίζει στην πρώτη θέση του ομίλου.Από την άλλη πλευρά, οι Ρώσοι, χρειάζονται μόνο νίκη.

Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Μόσχα, για την δεύτερη αγωνιστική, το σκορ έληξε ισόπαλο 1-1, με τους Coutinho και Fernando να σκοράρουν.

Ο παίκτης κλειδί για την Spartak Moscow, Quincy Promes.
Ο παίκτης κλειδί για την Spartak Moscow, Quincy Promes.

Από την στιγμή που έχασε με 2-1 από την Sevilla στις αρχές του Νοεμβρίου, η Spartak Moscow, δεν έχει υποστεί άλλη ήττα.Στο πρωτάθλημα, έχει νίκη με 3-1 κόντρα στην Ufa, νίκη με 4-1 κόντρα στην Krasnodar, νίκη με 3-1 κόντρα στην Zenit St Petersburg και 1-0 νίκη κόντρα στην Arsenal Tula.

Η Spartak, θα έχει στην διάθεσή της, έναν παίκτη κλειδί που έλειπε στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.Ο λόγος, για τον Quincy Promes, ο οποίος υπήρξε στο στόχαστρο της Liverpool το καλοκαίρι.

Ο Ολλανδός, είχε τραυματιστεί άσχημα τον Σεπτέμβρη και από τότε που έχει επιστρέψει, μετράει 4 γκολ και 5 ασσίστ, σε 10 παιχνίδια.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com