Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Σημαντική νίκη παρά τα προβλήματα στην ενδεκάδα»

Klopp : «Σημαντική νίκη παρά τα προβλήματα στην ενδεκάδα»

O Klopp στη συνέντευξη τύπου

Ο Jurgen Klopp στάθηκε στην προσαρμογή των παικτών του παρά τα πολλά προβλήματα αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

O Klopp στάθηκε στα προβλήματα γύρω από τις επιλογές στην ενδεκάδα
O Klopp στάθηκε στα προβλήματα γύρω από τις επιλογές στην ενδεκάδα

Η Liverpool παρατάχθηκε με ένα πειραματικό 3-4-3 και τους Wijnaldum και Can στην τριάδα των στόπερ ωστόσο κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη και μάλιστα ευρεία σε σκορ και ο Klopp αναγνώρισε τις δυσκολίες γύρω από την αναμέτρηση.

« Δε νομίζω πως υπήρξε κάποιος που δεν απέδωσε. Είχαμε μεγάλα προβλήματα αναφορικά με την ενδεκάδα.  Είναι πάντα ανάγκη να αντιδράς αλλά οι πληροφορίες που λάβαμε σχετικά με την προπόνηση ήταν κοντά χρονικά. Δεν μπορούσε το ιατρικό τιμ να μας ενημερώσει νωρίτερα.  Τα νέα αφορούσαν κεντρικούς αμυντικούς μόνο και αυτό έκανε τη ζωή δύσκολη. Τα παιδιά τα πήγαν καλά και ήταν μία δύσκολη έδρα.  Χρειαζόμασταν εξτρέμ και τους αποκτήσαμε με τους wing backs. Χρειαζόταν υπομονή αλλά και ποιότητα στις στατικές φάσεις και ο Emre σκόραρε στην τρίτη προσπάθεια μετά από δύο καλές προηγούμενες εκτελέσεις. Το δεύτερο γκολ φανταστικό με κλέψιμο και 2 πάσες ενώ και στο τρίτο φανταστική κόντρα επίθεση αφού κερδίσαμε τη μπάλα. Μετά το πέναλτι που νομίζω συμφωνούμε όλοι πως δεν υπάρχει πέναλτι. Έπειτα κλειδώσαμε τη νίκη με ένα έξυπνο φάουλ.» δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com