Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Παράνομα πακέτα εισιτηρίων για αγώνες της Liverpool

Παράνομα πακέτα εισιτηρίων για αγώνες της Liverpool

Οι φίλοι της Liverpool.

Η Liverpool κινήθηκε νομικά κόντρα σε μια ταξιδιωτική εταιρία της Αυστραλίας, η οποία πωλούσε πακέτα εκδρομών στο Anfield, παράνομα.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, αντέδρασαν έντονα τον Οκτώβριο, όταν έμαθαν πως εταιρία έκλεισε πακέτα, με δύο εντός έδρας εισιτήρια και ένα εισιτήριο για τον εκτός έδρας αγώνα με την Manchester United τον Μάρτιο.Το κόστος του πακέτου, ήταν γύρω στα 4500 ευρώ.

Ο Peter Moore, ανέφερε πως δεν έχουν δοθεί εισιτήρια από την ομάδα σε αυτή την εταιρία.Ερευνώντας το ζήτημα, οι άνθρωποι της Liverpool ανακάλυψαν πως σε ταξιδιωτικά γραφεία της Αυστραλίας, πουλούσαν πακέτα για εισιτήρια της Liverpool παράνομα.Χρησιμοποιούσαν το σήμα των Reds, για να δείξουν πως είναι επίσημη η πηγή.

Ο Peter Moore.
Ο Peter Moore.

Πλέον, έχει αποσυρθεί από την σελίδα των ταξιδιωτικών γραφείων, η δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια για αγώνες της Liverpool.Η διάθεση των εισιτηρίων, είναι νούμερο 1 θέμα για την ομάδα.Τον περασμένο μήνα, ήταν το επίκεντρο συζήτησης των φιλάθλων των Reds.

Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κράτηση για έναν εκτός έδρας αγώνα.Οι Κόκκινοι, θα πάρουν περίπου 3000 εισιτήρια για τον αγώνα κόντρα στην Manchester United, στις 10 Μαρτίου.Τα πακέτα που είχαν βγει προς πώληση, δεν ίσχυαν ποτέ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com