Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Δυσκολοκατάβλητη η Brighton στο AMEX

Liverbet : Δυσκολοκατάβλητη η Brighton στο AMEX

O προπονητής της Brighton

H Brighton είναι η σημερινή αντίπαλος της Liverpool σε ένα παιχνίδι που είναι πολύ πιο δύσκολο από όσο ενδεχομένως θαρρούν οι περισσότεροι.

To άχαστο του Mame Biram Diouf στις καθυστερήσεις την Τετάρτη μας στέρησε το combo goal και over 2.5 για το όγδοο διαδοχικό ταμείο αλλά με τα παιχνίδια να τρέχουν συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

H Brighton έχει ηττηθεί εντός έδρας μόνο από τη City
H Brighton έχει ηττηθεί εντός έδρας μόνο από τη City

Το σημερινό παιχνίδι κρύβει κινδύνους για τη Liverpool. H ομάδα του Hughton μπορεί να μην κερδίζει εύκολα εντός έδρας αλλά δεν χάνει κιόλας. Μία ήττα σε 6 παιχνίδια και αυτή από τη Manchester City τον Αύγουστο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μία ομάδα σφιχτή που δεν έχει τη μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά δεν δέχεται και εύκολα καθαρές ευκαιρίες.

Οι παίκτες του Klopp θα χρειαστούν σίγουρα τις εμπνεύσεις του Philippe Coutinho που θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα ενώ θα χρειαστούν σίγουρα σε καλή μέρα τους Mohamed Salah και Sadio Mane, καθώς δεν αποκλείεται το παιχνίδι να κριθεί και από ατομική ενέργεια. Όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της Liverpool με εξαίρεση το 1-1 με τη Newcastle ήταν εύκολα over αλλά παρότι γενικά δεν προτείνουμε εύκολα και συχνά under, σήμερα θα πάμε στα λίγα γκολ, τα οποία διπλασιάζουν το ποντάρισμά μας.

Πρόταση : Brighton and Hove Albion – Liverpool : Under 2.5 goal , 2.02 (Stoiximan)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com