Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σίγουρος για το μέλλον του Emre ο Bierhoff

Σίγουρος για το μέλλον του Emre ο Bierhoff

Ο Emre Can με την εμφάνιση της εθνικής Γερμανίας.

Ο βοηθός προπονητή της εθνικής Γερμανίας, δηλώνει με σιγουριά πως ξέρει που θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν ο μέσος της Liverpool, Emre Can.

Άγνωστο παραμένει ακόμα το μέλλον του Emre Can, ο οποίος δεν έχει συμφωνήσει ακόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Liverpool.Ο Γερμανός μέσος, έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων μέχρι στιγμής καθώς είναι ένας πολύ ικανός παίκτης.

Ο βοηθός προπονητή της εθνικής Γερμανίας, Oliver Bierhoff, πιστεύει πως υπήρχε μία περίπτωση 60-80%, να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα ο Can, με την φανέλα της Juventus.

Σιγουριά για το μέλλον του Can ο Bierhoff.
Σιγουριά για το μέλλον του Can ο Bierhoff.

Το συμβόλαιο του Γερμανού μέσου, λήγει το καλοκαίρι το οποίο σημαίνει, πως από την 1 Ιανουαρίου, έχει το δικαίωμα να συζητήσει με ομάδες εκτός της Premier League.

Ο προπονητής των Reds, Jurgen Klopp, παραμένει ψύχραιμος καθώς πιστεύει ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Emre θα έχουν αίσιο τέλος.Το φαινόμενο ότι ο Emre Can δεν έχει δεχτεί ακόμα την πρόταση της Liverpool για επέκταση του συμβολαίου του, φουντώνει όλο ένα και περισσότερο το σενάριο, για πιθανή του μετεγγραφή στην Γηραιά Κυρία.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com