Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mignolet : «Έπρεπε να παλέψουμε πολύ για τη νίκη»

Mignolet : «Έπρεπε να παλέψουμε πολύ για τη νίκη»

O Mignolet φωνάζει στους συμπάικτες του

Ο Simon Mignolet δεν στάθηκε στο εύρος της νίκης της Liverpool χθες αλλά στη μάχη που έδωσε με τους συμπαίκτες του για να φθάσουν σε μία οπτικά εύκολη νίκη βάσει σκορ.

Ο Mignolet φωνάζει στους συμπαίκτες του
Ο Mignolet φωνάζει στους συμπαίκτες του

Η Liverpool δεν έκανε και πολύ καλή εμφάνιση χθες είχε όμως ωριμότητα σε σημαντικά σημεία του παιχνιδιού αλλά και την ουσία στο τελευταίο τρίτο της Stoke ειδικά μετά την εισαγωγή στο ματς του Mohamed Salah. Και ο Migs στάθηκε στη μάχη που έδωσαν οι φιλοξενούμενοι πριν κάνει ο Αιγύπτιος το 0-2 που ουσιαστικά κλείδωσε και το παιχνίδι.

« Όλα τα παιδιά πήγαν καλά. Το Stoke δεν είναι εύκολο για να έρθεις αλλά παρά το 3-0 παλέψαμε σκληρά και τα πήγαμε πολύ καλά.  Ο Mo μπήκε και μας έδωσε ένα μεγαλύτερο σκορ που αξίζαμε για πολλά που κάναμε καθώς αμυνθήκαμε καλά και χτυπήσαμε στην κόντρα ενώ από το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και άλλα τέρματα.  Είναι καλό για έναν τερματοφύλακα να μη δέχεται γκολ αλλά αξίζουν πίστωση όλα τα παιδιά. » είπε ο Βέλγος τερματοφύλακας που ήταν χθες αρχηγός της Liverpool για δεύτερη φορά μετά την επιτυχία εκτός έδρας απέναντι στη West Ham.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com