Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο ιστορικά καλός κύριος Mohamed Salah!

Ο ιστορικά καλός κύριος Mohamed Salah!

Σε τρομερή κατάσταση ο Salah.

Τα 17 γκολ σε 21 εμφανίσεις έφτασε με την φανέλα της Liverpool o Mohamed Salah. O μεσοεπιθετικός των κόκκινων σκόραρε δύο φορές στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο την Stoke City, γκολ τα οποία τον διατήρησαν στην πρώτη θέση των σκόρερ της φετινής Premier League, με 12 γκολ, 2 παραπάνω από τον δεύτερο Harry Kane.

Όμως αυτό δεν είναι το βασικό κατόρθωμα του Αιγύπτιου. Ο Salah έφτασε τα 17 γκολ σε 21 εμφανίσεις πριν καν τελειώσει ο Νοέμβριος, κάτι που είναι ιστορικά καλό για τα δεδομένα της Liverpool! O Robbie Fowler είχε σκοράρει 17 γκολ μέσα στον Δεκέμβριο, την σεζον 1994-95. Ο Αιγύπτιος κινείται με φρενήρεις ρυθμούς για να γίνει ο πρώτος σκόρερ σε μία σεζόν για τον σύλλογο.

O Salah μοιάζει ασταμάτητος για τη Liverpool!
O Salah μοιάζει ασταμάτητος για τη Liverpool!

Αν σκεφτεί κανείς ότι ο Luis Suarez τη σεζόν 2013-14 βρισκόταν στο τέλος του Νοεμβρίου στα 13 γκολ (φτάνοντας τα 31 συνολικά) και ο Daniel Sturridge στα 11 (φτάνοντας στα 25) τότε ο Salah κινείται σίγουρα σε ρυθμό για να γίνει τοπ σκόρερ!

Μοναδικός ανταγωνισμός; O Ian Rush. O αρχισκόρερ του συλλόγου είχε σκοράρε 21 από τα 40 γκολ της σεζόν 1986-87 στο ίδιο διάστημα, κάτι που σημαίνει ότι ο Mohamed Salah πρέπει να ανεβάσει… ελάχιστα τους ρυθμούς του για να σημαδέψει κορυφή! Όμως από μόνο του το γεγονός ότι δεν είναι σέντερ φορ και κάνει νούμερα τέτοιου, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό, ακόμα κι αν δεν γράψει ιστορία!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com