Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ευχαριστώ τον θεό για τον Salah, φανταστικός ο Solanke»

Klopp: «Ευχαριστώ τον θεό για τον Salah, φανταστικός ο Solanke»

Ο Klopp όρθιος δίνει οδηγίες.

Για την τριπλέτα των πρωταγωνιστών της χθεσινής αναμέτρησης, τον Mohamed Salah, τον Sadio Mane και τον Dominic Solanke, μίλησε ο Jurgen Klopp. O Sadio Mane ήταν αυτός που σκόραρε το πρώτο γκολ από τα τρία χθεσινά των Reds, o Mo Salah «κλείδωσε» την αναμέτρηση με δυο δικά του και τέλος ο Solanke, σε μία απ’τις σπάνιες συμμετοχές του ως βασικός, έβγαλε μία φανταστική ασίστ με τακουνάκι στον Mane και ήταν γενικότερα επικίνδυνος.

«Ο Sadio ήταν πολύ σημαντικός για εμάς» ξεκίνησε να λέει ο Klopp. «Χρειάζεται ρυθμό, είναι τέλειος και μετά σταματάει να παίζει, μετά πάλι καλός και μετά ξανά σταματάει να παίζει. Γι’αυτό και τώρα χρειάζεται χρόνο συμμετοχής, αλλά και πάλι είμαι ευχαριστημένος. Ξέρουμε ότι σε κάποιες καταστάσεις έχει αυτό το ‘κλικ’ και μπορεί να σκοράρει, όπως παρόμοια μπορεί να κάνει και ο Mo. Είναι πολύ σημαντικό αυτό» συνέχισε, πριν πιάσει το θέμα του Mohamed Salah.

«Ευχαριστώ τον θεό που ο Salah δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει!» είπε για τον Αιγύπτιo o Klopp. «Είναι δύσκολο για όλους τους παίκτες να παίζουν σε αυτή τη θεσμοκρασία, το να έρχεσαι από τον πάγκο δεν είναι ιδανικό, αλλά πήγε εξαιρετικά, με δύο φανταστικά γκολ.»

Tέλος, σειρά είχε η… μίνι αποθέωση του Dom Solanke.

«Έπρεπε να είχε σκοράρει» σχολίασε ο Γερμανός. «Είναι φανταστικό παιδί, το αξίζει όλο αυτό, πολύ χαρούμενος που μπορούσε να το κάνει. Φανταστικός παίκτης. Μπορεί να βελτιωθεί στα πάντα, αλλά ήδη είναι καλός παίκτης, οπότε είναι αυτό το καλύτερο νέο, είμαι πολύ χαρούμενος που μπορούσα να του δώσω αυτήν την ευκαιρία απόψε. Πρέπει να δουλέψει όπως όλοι οι άλλοι, αλλά όλοι που είναι με την εθνική Αγγλίας σκεφτήκαν ‘φαίνεται καλός – πολύ καλός παίκτης’ «

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com