Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ουσία και τρεις βαθμοί απέναντι στην Stoke

Ουσία και τρεις βαθμοί απέναντι στην Stoke

Δεν δίνει σημασία στις φήμες ο Salah.

Ένα από τα πιο φτωχά ημίχρονα της Liverpool εκτός έδρας ήταν αυτό στο Bet 365 Stadium απέναντι στην Stoke City.

Το πρώτο ημίχρονο

H Stoke πήρε μέτρα στο μισό της για να αμυνθεί αλλά στο 17′ χάλασε το σχέδιο της με τη Liverpool να ανοίγει το σκορ με τον Mane από άψογο συνδυασμό Chamberlain με Gomez και ασίστ του πολύ καλού Solanke. Βέβαια δεν είναι σαφές αν στη σέντρα του Gomez πέρασε ολόκληρη η μπάλα τη γραμμή.

Η Stoke ήταν νευρική και έψαξε πολύ τις μακρινές μπαλιές αλλά κάτι η βεντούζα του Matip στον Crouch και κάτι το 4-4-2 του Klopp και οι καλές αποστάσεις Can-Wijnaldum έδωσαν ασφάλεια στην άμυνα των Reds. Ο Solanke άγγιξε το 0-2 μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Firmino αλλά το πλασέ του από την άκρη της περιοχής πήγε στην αγκαλιά του Grant.

Στο 39′ υπήρξε νέα αμφισβητούμενη φάση για τον Atkinson με τον Mignolet οριακά εκτός περιοχής να ανατρέπει τον Diouf, τους Potters να ζητούν κόκκινη και τον Atkinson να δίνει κίτρινη θεωρώντας πως ο Βέλγος είχε πρόθεση να παίξει τη μπάλα καθώς υπενθυμίζουμε πως ο κανονισμός έχει αλλάξει.

Ο Mane στο 42′ βγήκε τετ α τετ από υποδειγματική μπαλιά του Wijnaldum αλλά μάλλον έχασε τον καλό του βηματισμό έχοντας το νου του στο Zouma και πλάσαρε σχετικά νωρίς σημαδεύοντας το δεξιό στύλο του Grant και έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

O Sadio Mane άνοιξε το σκορ απέναντι στην Stoke
O Sadio Mane άνοιξε το σκορ απέναντι στην Stoke

Salah και «καληνύχτα» για την Stoke

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο τρομερές φάσεις του Allen, χωρίς να αλλάξει το χαμηλό τέμπο του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 67’ μπήκαν οι Salah και Milner αντί των Oxlade-Chamberlain και Solanke, με τον Αιγύπτιο Φαραώ να τελειώνει το παιχνίδι με δύο γκολ, το ένα από εξαιρετική ασίστ του Mane και σουτ βολίδα του Mo και το δεύτερο από λάθος του Martins Indi, το οποίο εκμεταλλεύτηκε άριστα ο Αιγύπτιος, εκτελώντας τον Grant.

Στο 87’ παραλίγο να σκοράρει εκτός έδρας ο Wijnaldum αλλά ο Grant απέκρουσε το φάουλ του Ολλανδού. Τέλος, ο Henderson μπήκε αντί του Mane.

Να αναφέρουμε πως είναι η πρώτη φορά φέτος που η Liverpool σκοράρει στο τελευταίο τέταρτο, και μάλιστα δις. Τελικό σκορ 0-3 σε ένα ματς όπου δεν ήμασταν καλοί, αλλά είχαμε την ουσία και τέλειωσε το παιχνίδι όταν μπόρεσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com