Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Hegazi στο στόχαστρο για την άμυνα;

Hegazi στο στόχαστρο για την άμυνα;

hegazi

Στο πρόσωπο του, δανεικού από την Al Ahly, παίκτη της West Bromwich Albion, Ahmed Hegazi, φαίνεται πως έχει βρει η Liverpool στόχο για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς της. Σύμφωνα με το ESPN FC, οι Reds έχουν βάλει στο μάτι τον αμυντικό που αγωνίζεται στους «Baggies», ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από την σύντομη παρουσία του ως τώρα στο Αγγλικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ομάδα του Jurgen Klopp έχει κάνει νύξη στην ομάδα που ανήκουν τα δικαιώματα του Αιγυπτίου, όμως δεν παίζουν μόνοι τους. Για τον 26χρονο, συμπατριώτη του Mo Salah, ενδιαφέρεται και η Leicester City, καθώς και η ομάδα στην οποία αγωνίζεται τώρα. Η West Brom επιθυμεί να εντάξει μόνιμα στο δυναμικό της τον παίκτη και μπορεί να το κάνει με ένα ποσό της τάξεως μόλις των 3.5 εκατομμυρίων λιρών, όμως η τελική απόφαση ανήκει στον Hegazi, ο οποίος έχει την δυνατότητα να απορρίψει την μονιμοποίηση της μετακίνησής του στους Baggies.

hegazi

O Klopp φαίνεται πως έχει αποκομίσει εξαιρετικές εντυπώσεις από τον παίκτη, εξαιτίας των πολύ καλών του ως τώρα εμφανίσεων, παρά το γεγονός ότι η West Brom περνάει ένα προβληματικό διάστημα, το οποίο οδήγησε και την αντικατάσταση του Tony Pulis από τον Alan Pardew. Η παρουσία του Mohamed Salah, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον συμπατριώτη του, ίσως αποβεί μάλιστα καταλυτική, αν τυχόν οι Reds αποφασίσουν να κινηθούν αποφασιστικά για τον 42 φορές διεθνή Αιγύπτιο σέντερ μπακ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com