Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mark Hughes: «Στην καλύτερη φόρμα ο Salah, άδικη η κριτική της Liverpool»

Mark Hughes: «Στην καλύτερη φόρμα ο Salah, άδικη η κριτική της Liverpool»

Σε τρομερή κατάσταση ο Salah.

Στην δαιμονιώδη κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Mohamed Salah, στάθηκε ο προπονητής της Stoke City, Mark Hughes. O τεχνικός της αυριανής αντιπάλου των Reds μίλησε στην συνέντευξη τύπου για το τι περιμένει τους Potters αλλά και για το γεγονός ότι η Liverpool είναι μία ομάδα που έχει να τους προβληματίσει για πολλά και όχι μόνο για τον Salah και ότι δεν είναι απόλυτη αλήθεια τα σχόλια του κόσμου για την άμυνα της ομάδς του Jurgen Klopp.

«Αντιμετωπίζουμε έναν πάικτη, τον Mohamed Salah, ο οποίος είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του στη Liverpool» σχολίασε ο Hughes. «Έχει τεχνική ποιότητα και, το σημαντικότερο, ρυθμό. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μόνο ένα άτομο, γιατί όλη η Liverpool έχει παίκτες που μπορούν να κερδίσουν το παιχνίδι. Πρέπει να τους μηδενίσουμε.»

Hughes
O Mark Hughes

«Λένε όλοι ότι η Liverpool είναι ΟΚ μπροστά αλλα δέχεται συνέχεια γκολ, όμως δεν ισχύει. Παίζουν με υψηλό τέμπο και πίεση και ίσως γι’αυτό κάποιες φορές έχουν θέμα.» κατέληξε ο προπονητής της Stoke.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com