Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο Mignolet «δίνει» τους συμπαίκτες του

Ο Mignolet «δίνει» τους συμπαίκτες του

Μιλώντας στην εκπομπή ‘Teammates’, ο Simon Mignolet έδωσε στεγνά τους συμπαίκτες του, αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα. Ποιος είναι ο μελλοντικός προπονητής; Ο χορευτής; Σιγά μην τους αφήνει έτσι ο Simon.

Καλύτερος παίκτης: Ο Coutinho. Έχει φυσικές ικανότητες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Ειδικά όταν παίζουμε στην προπόνηση, δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει. Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις χαζός.

«Πλακατζής»: Συνήθως ο Flanagan. Του αρέσει να κάνει πλάκες, χαζές μεν, αλλά του αρέσει.

«Σκληρό καρύδι»: Ο James Milner. Στο γήπεδο πάντα πατάει γκάζι, δεν μπορείς να τον περάσεις και πάει μέχρι το τέλος.

Ο χορευτής: Πρέπει να είναι ο. Daniel Sturridge. Το δείχνει στο γήπεδο όταν σκοράρει, δεν είναι αυτός που θα το κάνει στην προπόνηση, αλλά φαίνεται ότι έχει τις κινήσεις. Εγώ πάλι είμαι άθλιος στον χορό.

Σιγά μην σας άφηνε έτσι ο Mignolet
Σιγά μην σας άφηνε έτσι ο Mignolet

Ο DJ: Συνήθως οι Ισπανοί και οι Βραζιλιάνοι. Ο Mane έχει φέρει ποικιλία με την αφρικανική μουσική, είναι μία αλλαγή. Πριν από τα παιχνίδια έχουμε ειδική playlist που έχει τα αγαπημένα τραγούδια του καθενός ξεχωριστά.

Ο μελλοντικός προπονητής: Προφανώς είναι ο Henderson και ο Milner, οι έμπειροι. Πάντα είναι δύσκολο να πεις, όταν είσαι ποδοσφαιριστής είσαι συγκεντρωμένος στην δουλειά σου.

Ο ακατάστατος: Ο Ings. Δεν κάθεται μακριά από μένα και το ντουλαπάκι του είναι γεμάτο με άχρηστα πράγματα που δεν χρειάζεται να είναι εκεί.

Το παιδί του προπονητή: Ο Adam Lallana. Και νομίζω ότι το ξέρει και ο ίδιος!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com