Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Το πρόβλημα της Liverpool είναι η προσωπικότητα των παικτών της»

«Το πρόβλημα της Liverpool είναι η προσωπικότητα των παικτών της»

Απογοήτευσαν τους εαυτούς τους χθες, κατά τα λόγια του Henderson και η εικόνα δεν τον αδικεί.

Σε ένα εξαιρετικό άρθρο του στην Liverpool Echo, ο παλαίμαχος αμυντικός της Liverpool Jan Molby αναλύει το πρόβλημα της ομάδας το οποίο δεν θα εκλείψει ποτέ, όσα αγωνιστικά θέματα κι αν πεις ότι κάλυψες: την προσωπικότητα των παικτών της.

«Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου απέδειξε πόσο εύθραυστη είναι η ψυχολογία των παικτών της Liverpool. Ωστόσο, μπορούσες να διακρίνεις ότι στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε μία διαφορετική Σεβίλλη. Όταν αμυνόμαστε ψηλά, όπως κάνουμε συνήθως, δεν υπάρχει θέμα. Όταν αμυνόμαστε βαθιά, αυτό χρειάζεται περισσότερα βασικά στοιχεία της άμυνας και δεν είμαστε καλοί σε αυτό. Έβλεπες ότι δεν μπορούσαμε να συμβαδίσουμε με αυτό. Όμως τα προβλήματά μας δεν είναι αυτά που θα προκύπτουν ανά παιχνίδι».

Κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ, Dejan και Liverpool, λέει ο Molby.
Κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ, Dejan και Liverpool, λέει ο Molby.

»Θα προκύπτουν κάθε τρεις και λίγο, κάτι που ανακόπτει την πραγματική πρόοδο, όταν οι άνθρωποι λένε «είναι εντάξει, το ξεπεράσαμε αυτό» αλλά δεν το έχουμε ξεπεράσει. Είναι μερικά θέματα που προέρχονται από τον τρόπο παιχνιδιού μας που δεν μπορούμε να τα ξεπεράσουμε. Δεν είναι μόνο από αυτή την χρονιά, είναι από καιρό πριν, πριν ακόμα έρθει ο προπονητής, είτε από τον τρόπο παιχνιδιού, είτε από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Είναι θέμα προσωπικού. Όταν απλοποιείς το παιχνίδι, είναι θέμα των ποδοσφαιριστών. Όσο πιο καλοί είναι, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίζεις».

»Με αυτό εννοώ όλο το πακέτο. Έχεις την ικανότητα, όμως έχεις και την προσωπικότητα, που είναι πολύ σημαντική για έναν ποδοσφαιριστή» γράφει ο Molby στο άρθρο του, ενώ αιτιολογεί γιατί η Chelsea είναι ο ιδανικός αντίπαλος αυτή τη στιγμή.

«Όταν προέρχεσαι από ένα παιχνίδι όπως της Τρίτης, η Chelsea φαντάζει ως το ιδανικό επόμενο τεστ. Είναι μία ομάδα στα μέτρα σου, με τους ίδιους στόχους. Οι παίκτες μπορεί να πονάνε ακόμα, αλλά αν νικήσεις την Chelsea, τότε αυτομάτως το παιχνίδι με την Σεβίλλη γίνεται σπουδαίο μάθημα. Δεν είναι το ίδιο με ένα παιχνίδι – υποχρέωση, είναι το παιχνίδι με την Chelsea το οποίο μπορεί να σου δώσει πίσω την αξιοπιστία σου» καταλήγει στο άρθρο του ο Jan.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com