Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kuyt: «Ανεξάρτητα αντιπάλου, πάντα φαβορί στο Anfield»

Kuyt: «Ανεξάρτητα αντιπάλου, πάντα φαβορί στο Anfield»

Σαν σήμερα: 22/7/1980 γεννιέται ο Dirk Kuyt

Για τον «παράγοντα Anfield» μίλησε σε δηλώσεις του εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την Chelsea, o παλαίμαχος παίκτης των Reds, Dirk Kuyt. O «Ιπτάμενος Ολλανδός» της Liverpool μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου και αναφέρθηκε ότι ανεξάρτητα το όνομα του αντιπάλου, στο Anfield η Liverpool είναι πάντα το φαβορί.

«Η Liverpool παίζοντας στο Anfield είναι πάντα το φαβορί» είπε ο Kuyt. «Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Με τον κόσμο στο πλευρό της είναι πάντα τα φαβορί και πρέπει να παίζουν τους αγώνες για να τους κερδίσουν και είμαι σίγουρος ότι και με την Chelsea θα γίνει το ίδιο.»

«Η Liverpool και η Chelsea είναι και οι δύο πολύ καλές ομάδες. Αλλά νομίζω ότι κυρίως η Liverpool βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης. Βλέπω ότι μεγαλώνουν, ωριμάζουν. Είναι σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα φάση της σεζόν και είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να πάρει πολλούς βαθμούς και πολλές νίκες στην περίοδο που έρχεται.»

Ο Ολλανδός δεν παρέλειψε πάντως να θυμηθεί ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό για εκείνον συναπάντημα των δύο συλλόγων στο Anfield.

«Για εμένα το πιο ξεχωριστό παιχνίδι απέναντι στην Chelsea ήταν εδώ στο Anfield, για τα ημιτελικά του Champions League, όταν τους κερδίσαμε στα πέναλτι. Αλλά έχω παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια και είναι απ’αυτά που ζεις για να αγωνιστείς ως ποδοσφαιριστής. Δεν μπορεί να γίνει καλύτερο ένα παιχνίδι» κατέληξε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com