Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Roy Keane: «Ούτε παιδί δεν θα έκανε το πέναλτι του Moreno!»

Roy Keane: «Ούτε παιδί δεν θα έκανε το πέναλτι του Moreno!»

Κατά της Liverpool και – κυρίως- του Alberto Moreno εκφράστηκε ο Roy Keane στα τελευταία του σχόλια, μετά την αναμέτρηση των Reds με τη Sevilla για το Champions League. H ομάδα του Jurgen Klopp απόλεσε προβάδισμα τριών τερμάτων στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και ο Ιρλανδός απλά δεν μπορούσε να το πιστέψει στα μάτια του.

«Αυτό που έκανε ο Moreno στο πέναλτι, απλά δεν θα έβλεπες να το κάνει ούτε ένα μικρό παιδί!» είπε σχολιάζοντας το παιχνίδι στο ITV. «Είναι απλά τρέλα ότι διεθνής παίκτης έκανε αυτό το πράγμα. Βλέπεις το φάουλ που χάρισε, απλά δεν υπάρχει τίποτα που να έχει σχέση με τον προπονητή σε αυτό. Δεν έχει να κάνει τίποτα με το στήσιμο της ομάδας ή τον τρόπο σκέψης.»

keane

«Ξέρω ότι μιλάμε για ομαδικό παιχνίδι, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δείξεις με το δάχτυλο κάποιον και να του πεις ‘Μας σκοτώνεις, μας κοστίζεις παιχνίδια‘» συνέχισε ο Keane. «H Liverpool θα κερδίσει πολλά παιχνίδια, αλλά όταν πάμε στους μεγάλους αγώνες θα είναι πάντα ένα βήμα πίσω, γιατί έχουν ένα δύο αμυντικούς που απλά δεν είναι αρκετά καλοί και πάντα εκτίθενται» κατέληξε ο πρώην παίκτης της Manchester United.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com