Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στόχος για τον Karius η νίκη, όχι απλώς η πρόκριση

Στόχος για τον Karius η νίκη, όχι απλώς η πρόκριση

Ως βασικό στόχο των Reds στο αποψινό παιχνίδι με τη Sevilla όρισε τη νίκη ο Loris Karius και όχι απλώς την πρόκριση. Μιλώντας στο liverpoolfc.com, o τερματοφύλακας της Liverpool ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του πάει στην Ανδαλουσία με σκοπό να γυρίσει πίσω νικήτρια κατά κύριο λόγο και όχι απλώς ψάχνοντας την πρόκριση.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι σκεφτόμαστε την πρόκριση» είπε ο Karius. «Απλά ξέρεις ότι θέλεις να κερδίσεις το παιχνίδι και να κάνεις τα πάντα για αυτό και μετά αν έρθει και κάτι παραπάνω μετά το παιχνίδι τότε είσαι χαρούμενος, αλλά δεν το σκέφτεσαι τόσο.»

‘Η ιδανική κατάσταση θα ήταν το να τελειώσουμε πρώτοι στην βαθμολογία αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο προφανώς και πρέπει να φύγουμε με κάτι από τη Sevilla. Αν κερδίσουμε τότε θα είναι πολύ καλό αυτό, μιας και το τελευταίο παιχνίδι είναι εντώς έδρας, οπότε θα έχουμε μία πολύ καλή ευκαιρία για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Ο όμιλός μας είναι πολύ ανταγωνιτικός και κλειστός, οπότε σίγουρα θέλουμε βαθμούς, αλλά ο στόχος μας είναι η πρωτιά.»

Σύμφωνα με τον Γερμανό, στο λεξιλόγιό τους αναχωρόντας δεν υπάρχει η λέξη «ισοπαλία».

«Ως παίκτης απαγορεύεται να πας απλά για να μην χάσεις, οπότε δεν νομίζω ότι θα ψάξουμε την ισοπαλία. Θα παίξουμε για τη νίκη. Αν το κοιτάξεις απ’έξω ίσως δεν θα ήθελες να χάσεις το παιχνίδι και να σου αρκούσε, αλλά εμείς θέλουμε και τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα θα είναι ισχυρός αντίπαλος στην έδρα τους. Αλλά για την ώρα είμαστε στην κορυφή και θέλουμε να μείνουμε εκεί, οπότε ελπίζουμε στο τρίποντο.» είπε ο Karius, o οποίος αγωνίστηκε και στο παιχνίδι του Anfield, το ισόπαλο 2-2, στο οποίο οι Reds κυριάρχησαν, αλλά δεν μετουσίωσαν ποτέ την ισχύ τους.

karius

«Ήμασταν ισχυρότεροι τότε» τόνισε. «Είχαμε ατυχία με το πέναλτι και δεν έγινε ο αγώνας 3-1 και έπειτα επέστρεψαν πραγματικά από το πουθενά. Σκόραραν νωρίς όταν δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο έγινε περίπου το ίδιο. Πρέπει να μάθουμε απ’αυτό και να παίξουμε με την υψηλότερη δυνατή συγκέντρωση καθώς το ένα λάθος μπορεί να οδηγήσει σε γκολ.  Αν το προσέξουμε αυτό και εκμεταλλευτούμε τις φάσεις μας τότε θα κερδίσουμε.»

Τέλος, ο Γερμανος αναφέρθηκε και στον εαυτό του, μιας και το Champions League αποτελεί την δικιά του ευκαιρία να «λάμψει» και να ξεχωρίσει πίσω από τη σκιά του Simon Mignolet.

«Είναι μία νέα εμπειρία για εμένα και προφανώς είναι όνειρο να παίξω σε αυτή τη διοργάνωση» τόνισε ο Karius. «Είμαι χαρούμενος που παίζω, ταξιδεύεις σε νέες χώρες και νέα γήπεδα και παίζεις ομάδες που δεν έχεις αντιμετωπίσει στο παρελθόν, οπότε όλα αυτά είναι πολύ καλά. Αν μιλήσεις σε κάποιον παίκτη για το που θέλει να φτάσει σε συλλογικό επίπεδο είναι το να παίξει ή να κερδίσει το Champions League, είναι το όνειρο όλων. Όταν είσαι μικρός το βλέπεις και θέλεις να παίξεις, είναι το υψηλότερο επίπεδο στους συλλόγους.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com