Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ουαλικό δίδυμο απ’τους Reds κοιτάζει η Sunderland!

Ουαλικό δίδυμο απ’τους Reds κοιτάζει η Sunderland!

To βλέμμα της στο Ουαλικό δίδυμο των Ben Woodburn και Danny Ward φαίνεται πως έχει στραμμένο η ομάδα της Sunderland! Οι Black Cats ανακοίνωσαν ως νέο προπονητή τον – πρώην πλέον – ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας της Ουαλίας, Chris Coleman, ο οποίος όπως είναι λογικό, θα κάνει τις δικές του εισηγήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση της νέας του ομάδας.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Sunderland Echo, o Ουαλός τεχνικός θα κοιτάξει να απευθυνθεί στη Liverpool για δύο συμπατριώτες του. Το wonderkid των Reds, Ben Woodburn, και τον πρωταγωνιστή της περσινής ανόδου της Huddersfield Town στην Premier League, τον τερματοφύλακα Danny Ward.

ward
Στο στόχαστρο της Sunderland και ο Ward

Προφανώς λόγω της μικρής ηλικίας και των δύο το ενδεχόμενο αγοράς είναι σχεδόν ανύπαρκτο, γι’αυτό και ο Coleman αναμένεται να κοιτάξει την διαθεσιμότητά των δύο ως δανεικών, καθώς είναι δύο παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στην εθνική ομάδα και που και οι δύο έχουν δείξει ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά σε μία ομάδα. Ειδικά για την περίπτωση του Ward, ευρισκόμενος στα 24 του, οι συμμετοχές θα ήταν κομβικές. Στο τέλος της ημέρας όμως, ο Klopp και το επιτελείο του είναι αυτοί που θα κρίνουν αν ένας ενδεχόμενος δανεισμός των δύο παικτών στην Championship θα τους οφελούσε περισσότερο από την παραμονή τους στο Merseyside.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com