Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : « Ο Salah ήταν παιδί στην Chelsea, τώρα είναι άντρας»

Klopp : « Ο Salah ήταν παιδί στην Chelsea, τώρα είναι άντρας»

O Klopp μαζί με τον Salah

O Jurgen Klopp μίλησε για την τελείως διαφορετική πορεία του Mohamed Salah στο δεύτερο πέρασμά του στην Αγγλία , μετά τη θητεία του στην Chelsea.

O Salah πήγε τον Ιανουάριο του 2014 στο Λονδίνο από τη Βασιλεία ωστόσο η επιρροή του στα αγωνιστικά δρώμενα της Chelsea ήταν μηδαμινή. Αυτή ήταν και η ένσταση όσων διαφωνούσαν με την καλοκαιρινή επένδυση της Liverpool στο πρόσωπο του Αιγύπτιου.

O Klopp στάθηκε στην πολύ σημαντική σωματική εξέλιξη του Salah
O Klopp στάθηκε στην πολύ σημαντική σωματική εξέλιξη του Salah

Ο Jurgen Klopp παρόλα αυτά, σημείωσε τη θεμελιώδη διαφορά στις δύο εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες του Salah.

«Δε νομίζω πως γύρισε για να μας δείξει τον πραγματικό Mohamed Salah. Ίσως να είναι ένας λόγος.  Είναι απόλυτα άνετος. Σίγουρα ήθελε να δείξει πως είναι καλύτερος από το πέρασμά του στην Chelsea αλλά το ξέραμε όλοι αυτό. Ήταν παιδί όταν ήρθε στην Chelsea και σε μία περίοδο με επιτυχίες ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσει τη θέση του. Λίγο λιγότεροι μύες τότε, λιγότερο καλή σωματική κατάσταση.  Με έναν έλεγχο του σώματος καταλαβαίνει κανείς. Μπορείς να πετάξεις έτσι στην Premier League όχι βέβαια όπως πετά αυτός τώρα.  Το σώμα του είναι διαφορετικό. Ήταν παιδί στην Chelsea, είναι άντρας τώρα και είναι καλό αυτό.» είπε ο Klopp για τον Αιγύπτιο που το Σάββατο θα έρθει αντιμέτωπος με την ομάδα που τον έφερε για πρώτη φορά στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com