Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε ο Klopp για την επιστροφή του Mane

Μίλησε ο Klopp για την επιστροφή του Mane

Μία μικρή συζήτηση είχαν οι Mane και Klopp.

Ο Jurgen Klopp μίλησε πριν από λίγο σχετικά με την αποδέσμευση του Sadio Mane από τις υποχρεώσεις της Σενεγάλης και την επιστροφή του στο Melwood.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στη συννενοήση ανάμεσα στη Liverpool αλλά και την εθνική ομάδα του παίκτη και τόνισε πως ο Mane θα αξιολογηθεί με μεγάλη προσοχή αυτή την εβδομάδα.

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στη Σενεγάλη που προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι φανταστικά νέα για όλους τους παίκτες συμπεριλαμβανομένου και του Sadio. Ο Αliou Cisse και οι παίκτες του έκαναν φανταστική δουλειά. Προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος για τον Sadio διότι όλοι γνωρίζουμε την ποιότητά του και οι καλύτεροι παίκτες πρέπει να είναι στην καλύτερη διοργάνωση οπότε είναι μία φανταστική ευκαιρία για εκείνον.» είπε ο Klopp προτού αναφερθεί στον τραυματισμό του Mane στο μηρό :

Αμφίβολο για το παιχνίδι του Σαββάτου έκρινε τον Mane ο Klopp
Αμφίβολο για το παιχνίδι του Σαββάτου έκρινε τον Mane ο Klopp

«Ασφαλώς είναι μία έγνοια πως ο τραυματισμός του είναι ξανά στην ατζέντα και είναι ζωτικής σημασίας να το αξιολογήσουμε και να το κρίνουμε τις επόμενες μέρες.  Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε δει τον Sadio για να προσδιορίσουμε το μέγεθος του προβλήματος αλλά το βέβαιο είναι πως θα είμαστε απόλυτα προσεκτικοί και θα το παρακολουθούμε από πολύ κοντά.  Ήμασταν σε επικοινωνία με την ομάδα της Σενεγάλης ώστε να προσεχτεί ο παίκτης και να προστατευτεί.  Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για τη Σενεγάλη και πως εκείνοι θα αποφασίσουν για εκείνον όταν είναι υπό την αιγίδα τους.  Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως είναι σημαντικός και για τη Liverpool και πρέπει να αγωνίζεται για την εθνική του όταν είναι σε θέση να το κάνει. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως θα το αξιολογήσουμε μόλις επιστρέψει εδώ και θα αποφασίσουμε τι είδους αποθεραπεία και ανάρρωση θα τον βοηθήσει να είναι έτοιμος για τα σημαντικά παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας.» κατέληξε ο Klopp.

Υπενθυμίζουμε πως η επίσημη ανακοίνωση της Σενεγάλης για την αποδέσμευση του Mane έκανε λόγω για «μικρή ενόχληση επί ενός παλιού τραυματισμού» αναφερόμενη ασφαλώς στο πρόσφατο πρόβλημα του παίκτη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com