Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χειρουργείο για Clyne, επιστροφή το 2018

Χειρουργείο για Clyne, επιστροφή το 2018

Ο μακροχρόνιος και… ύπουλος τραυματισμός του Nathaniel Clyne έχει ακόμα μέλλον, καθώς ο δεξιός οπισθοφύλακας της Liverpool υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την Δευτέρα, κάτι που θα τον αφήσει στα pits μέχρι το νέο έτος.

Ο 26χρονος Άγγλος αμυντικός εμφάνισε τα πρώτα του πρόβληματα τον περασμένο Μάη. Αγωνίστηκε για 45 λεπτά στο φιλικό απέναντι στην Tranmere τον Ιούλιο και από τότε αγνοείται από το γήπεδο.

Δεν υπήρχαν λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του μέχρι να λάμψει δια της απουσίας του από τη λίστα του UEFA Champions League στο τέλος Αυγούστου. Αυτή η κίνηση άνοιξε το δρόμο στους Joe Gomez και Trent Alexander-Arnold για το πρώτο τουλάχιστον μισό της σεζόν, μιας και ο Clyne θα απουσίαζε.

Τί δήλωσε ο Klopp για τον Clyne

O Jurgen Klopp πριν περίπου 10 μέρες, τοποθετήθηκε για το θέμα του Clyne, τονίζοντας «Δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά τα νέα. Βρισκόταν σε καλό δρόμο, έπειτα έμεινε πίσω. Ζούμε με αυτό, έτσι είναι τα προβλήματα αυτού του τύπου».

Στεκόμενος στο θέμα της πλάτης, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως είναι ένα αδύναμο σημείο του σώματος, για το οποίο πρέπει να είσαι 100% υγιείς για να αγωνιστείς ξανά και πως δεν είναι το καλύτερο πράγμα να υπάρχει τέτοιος τραυματισμός.

Αναφορικά με την πορεία της αποθεραπείας, ο Klopp ενημέρωσε ότι ο Clyne έχει πάει σε ειδικούς ανά τον κόσμο, το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο, απλά χρειάζεται χρόνο.

Σχετικά με τη νέα χειρουργική επέμβαση, η ακριβής ενημέρωση που διέρρευσε είναι πως «υποβλήθηκε σε μικρή διορθωτική επέμβαση στην πλάτη και πως θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον μέχρι τον Φλεβάρη».

Ελλείψει Clyne, ευκαιρίες για Gomez και Trent
Ελλείψει Clyne, ευκαιρίες για Gomez και Trent

Ο τραυματισμός του Clyne έδωσε την ευκαιρία στον Joe Gomez να αγωνιστεί σε φουλ ρυθμούς έπειτα από περίπου δυο χρόνια, μιας και αποτελούσε τη δεύτερη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας και τέταρτη ως στόπερ.

Η Liverpool έχει να δώσει 10 αγώνες σε διάστημα 35 ημερών πάνω σε ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο χειμερινό πρόγραμμα και με δεδομένες τις απουσίες, τις τιμωρίες ή τους ενδεχόμενους τραυματισμούς στο κέντρο της άμυνας, καθιστούν τον Joe Gomez ως έναν παίκτη που θα χρειαστεί να επιβαρυνθεί κατ’αυτό το διάστημα.

Ο Clyne ήταν ο παίκτης που χρησιμοποιήθηκε πιο πολύ από τον Klopp με 37 συμμετοχές σε σύνολο 38 στο πρωτάθλημα, με ελάχιστες βοήθειες ελέω απουσίας αξιόπιστων εναλλακτικών λύσεων στο rotation.

Αν το πρόβλημα του Clyne θα αναγκάσει τον Klopp να βγει στην αγορά για την κάλυψη του κενού του, παραμένει προς συζήτηση.

Εμείς ελπίζουμε να επιστρέψει δυνατός, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να μην τον δούμε για φέτος ξανά στο γήπεδο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com