Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Moreno: «Απλά Εξαφανίστηκα και δεν πήρα εξηγήσεις»

Moreno: «Απλά Εξαφανίστηκα και δεν πήρα εξηγήσεις»

moreno

Ο Alberto Moreno διάλεξε τον δύσκολο δρόμο της καθιέρωσης στη Liverpool. Και είτε ήταν θέμα σχεδιασμού ή τύχης, η προσέγγιση του παίκτη από τον Jurgen Klopp είχε τελικά θετική επίδραση πάνω του.

O Moreno,ο οποίος συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας ήταν ειλικρινής στις απαντήσεις που έδωσε στα Ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης, όσο αφορά τη συνεργασία του με τον Jurgen Klopp. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της Marca για το πως ήταν η ζωή του ως τώρα υπό τις οδηγίες του Γερμανού τεχνικού ,απάντησε:» Περίεργη. Όταν ήρθε μπορούσα να παίξω πολύ καλά, αλλά στην αρχή της επόμενης σαιζόν, απλά εξαφανίστηκα.»

«Όταν είδα ότι ένας μέσος που χρησιμοποιούσε το δεξί του πόδι έπαιζε αριστερό μπακ, ο James Milner ,σκέφτηκα ότι κάτι συνέβαινε.«

«Δεν μου έδωσε όμως εξηγήσεις

«Από το καλοκαίρι είχα καταλάβει ότι η σαιζόν θα πήγαινε πολύ στραβά, και έτσι εξελίχθηκε τελικά. Δεν μπορώ να βρω ένα λόγο για το πως συνέβη αυτό.«

Μάλλον σοκαρισμένος ο Ισπανός δημοσιογράφος τον ρώτησε ξανά, αν όντως δεν δόθηκαν εξηγήσεις από τον Klopp, και ο Moreno απάντησε μάλλον διπλωματικά:» Μου είπε ότι η ομάδα τα πήγαινε περίφημα. Ότι θα έπρεπε να συνεχίσω να δουλεύω.»

«Το έκανα, αλλά δεν είδα ευκαιρίες να έρχονται.Πήγα να του μιλήσω 5-6 φορές, αλλά το μήνυμα ήταν πάντα το ίδιο., χωρίς να αλλάζει κάτι τελικά.»

Για να διασκεδάσει λίγο τα πράγματα ο δημοσιογράφος της Marca ρώτησε τον Moreno, για το πως είναι τώρα η σχέση του με τον Klopp.

«Είναι μια διαφορετική σχέση τώρα.» είπε ο παίκτης.

 

«Με βοηθά πολύ, με διορθώνει και νομίζω ότι αυτό φαίνεται. Είμαι πλέον πιο έμπειρος παίκτης, διαβάζω την άμυνα καλύτερα, και έχω αναπτύξει τη δυνατότητα να συγκεντρώνομαι περισσότερο.«

Η κατάσταση ήταν ήδη δύσκολη για τον Moreno, κατά τη διάρκεια της τελευταίας μεταγραφικής περιόδου, το καλοκαίρι, όταν φάνηκε ότι ο Klopp σκεφτόταν να αντικαταστήσει τον παίκτη στη Liverpool.

«H ιδέα μου ήταν να μείνω, να δουλέψω και να κερδίσω τη θέση μου.» είπε ο διεθνής Ισπανός αμυντικός. «Ένιωθα ικανός.»

«Μίλησα με τον Klopp και μου είπε ότι δεν μπορούσε να υποσχεθεί τίποτα, και ότι σκόπευαν να αποκτήσουν ένα τριάρι στην ομάδα.»

«Νόμιζα ότι κάτι πήγαινε στραβά.»

«Μίλησα με τον κύκλο μου και μου είπαν να δουλέψω. Να ξεκινήσω από το μηδέν και θα βλέπαμε. Οπότε πλέον είμαστε εδώ που είμαστε.» ολοκλήρωσε.

Ήταν άραγε μια πανέξυπνη τακτική του Klopp προς τον παίκτη του ,για να τον «ξυπνήσει» ,η όλη ιστορία; Όπως και να έχει τα πράγματα δείχνουν ήδη καλύτερα για τον παίκτη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com